O čemu razmišlja većina muškaraca pre prvog seksa s novom partnerkom

13.05.2022

19:58

0

Ne, nije im lako

O čemu razmišlja većina muškaraca pre prvog seksa s novom partnerkom
Ilustracija - Copyright Pixabay

Ukoliko vam je kroz glavu prošla miso o tome šta prolazi muškarcima kroz glavu pre prvog seksa s novom partnerkom, nekoliko je poencijalnih scenarija, ali u suštini - većina muškaraca više je usredsređena na to da ne pogreši u nečemu nego što razmišlja o eventualnim „kiksevima“ partnerke.

Tipičan scenario mogao bi da izgleda ovako: počinje predigra uz poljupce i milovanje i muškarac se automatski pita: „Hoće li se ovo stvarno dogoditi?“

Kombinacija neizvesnosti i goruće želje često rezultira većim trudom u predigri. Međutim, kod mnogih muškarca se u ovim trenucima, koji bi trebalo potpuno da ih obuzmu, javlja zabrinutost zbog tehničkih detalja (pogotovo ako je u pitanju prvi seks) – hoće li svladati kopču na grudnjaku, hoće li se u pravom trenutku setiti gde je ostavio kondom, da li je sklonio svoje prljave čarape ili su još pored kreveta…

Profimedia
 

Dok predano pokušavaju da podignu stepen uzbuđenja kod partnerke, nastavljaju se neizvesnost ostvarenja cilja, kao i budno praćenje reakcija na ono što preduzimaju. A kada se partnerka potpuno predaje, uzbuđenje muškarca još više raste, piše miss7.

Osim neverovatnog uzbuđenja, raste napetost zbog brige o tome šta se događa u najvažnijem delu tela. Jednostavno, muškarci svaki put žele da seks bude vruć, zabavan i neobuzdan. Naravno, i najbolji koji su dotad doživeli.

Pexels
 

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam/miss7

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike