Boja gaćica otkriva da li ste odana ili strastvena žena, a da li znate zašto nikada ne bi trebalo da nosite zeleni veš?

25.01.2022

19:17

0

Ne može se poreći moć savršenog kompleta donjeg veša, ali boja koju nosite govori mnogo o vama

Boja gaćica otkriva da li ste odana ili strastvena žena, a da li znate zašto nikada ne bi trebalo da nosite zeleni veš?
pexels-🐴chuanyu-1597650 - Copyright Pexels

Bez obzira na to da li je crvena boja vaš prvi izbor ili pak obožavate običnu crnu, u nastavku otkrivamo pravo značenje boje vaših omiljenih gaćica.

Različite boje mogu da izazovu različite emocije, objašnjava Barbara Santini, psihološkinja i savetnica za seks i odnose.

- Boje su veliki neverbalni oblik komunikacije koji kreira raspoloženje. Odabrana boja daje više detalja o vašoj ličnosti, raspoloženju, emocijama i osećanjima - kaže ona.

Na primer, crne gaćice impliciraju asertivni i samouvereni karakter.

- Crni donji veš obično je jedan od osnovnih komada u većini ormara - dodala je ona.

Tatjana Djačenko, seksualna blogerka i savetnica za odnose na dimepiecela.com, otkrila je da je ljubičasta prilično popularan izbor.

- Ljubičasta je jedna od najomiljenijih boja donjeg veša i boja 2022. godine. Tradicionalno, ljubičasta se povezivala s kraljevstvom i luksuzom. Skupa je i prirodno retka. Ipak, ljubičasti donji veš pokazuje ženstvenu i romantičnu privlačnost. Ako vam se ova boja sviđa, onda imate vrlo cenjen ukus. Ta boja označava kraljevstvo, eleganciju, romantiku i savršeno okruženje za izlaske - rekla je ona.

1. Crna - elegantna, šik, sofisticirana

I Barbara i Tatjana slažu se u tome da je crno donje rublje "klasično" i ženi govori da je elegantna, šik i sofisticirana.

- Kada želite da unesete malo misterije i pokažete da ste vi ta koja ima svu moć, odaberite svilenkaste gaćice ili crne čipkaste - savetuju one.

2. Crvena - strastvena, intenzivna

Prema mišljenju stručnjaka, to je najočitija boja koja govori da ste strastveni, atraktivni i vatreni.

Na isti način na koji crveni ruž skreće pažnju na naše usne, seksualni savetnici kažu da crveni donji veš pokazuje intenzivno uzbuđenje i želju.

3. Ružičasta - ženstvena, mladalačka, nevina

Ako je ružičasta boja vaš izbor kada su u pitanju grudnjaci i gaćice, onda bi to mogao biti znak da ste nežni i slatki.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cosplay (@cosplaysagency)

- Gde crveno vrišti, ružičasto šapuće. Ružičasta boja pokazuje nežnost i mekoću srca. Nežno ružičasta je ženstvena, mladalačka i nevina. Intenzivnije boje ružičaste i nijanse fuksije čine potpuno crnu odeću malo zabavnijom - objašnjavaju one.

4. Plava - odana, opuštena

Plavi donji veš je malo manje mejnstrim od crvenog ili crnog, ali kada se dobro nosi, govori nešto što nijedna druga boja ne može, otkrivaju stručnjaci.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SheOne (@sheonedream)

- Još od srednjeg veka, plava je simbol odanosti. Ako želite da pokažete naklonost prema svom partneru, nosite hladnu i opuštenu plavu boju - navode one.

5. Zelena - požuda, ljubomora

Postoji razlog zašto kažu da je neko "zelen od zavisti", ističu stručnjaci, a to je zato što smaragdna nijansa upravo to i predstavlja.

Iako zelena boja vašeg partnera može dovesti do ludila, često se povezuje s ljubomorom, osobinom koja nije vredna divljenja.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: The Sun

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike