Par iz Makedonije posetio Beograd, a zbog onoga što je, na Kalemegdanu, sletelo pred njih, ovaj grad će im zauvek biti najlepši (VIDEO)

23.01.2022

16:31

0

Stefan je odlučio da, baš u glavnom gradu Srbije, stvori najlepše uspomene za njega i Ankicu

Par iz Makedonije posetio Beograd, a zbog onoga što je, na Kalemegdanu, sletelo pred njih, ovaj grad će im zauvek biti najlepši (VIDEO)
Veridba 1 - Copyright 24sedam/Promo/Boris Stojanović

Beograd je, sasvim sigurno, grad iz kog ne možete da odete bez kofera prepunog utisaka.

Takođe je i grad u koji ćete se uvek sa zadovoljstvom vraćati.

Mnogima je, sigurni smo, ostao u najlepšem sećanju, a priča jednog Stefana i Ankice samo govori u prilog tome da je Beograd, definitivno, i grad ljubavi.

Nakon što se praznična euforija konačno stišala i kada smo se vratili svakodnevnim obavezama, ostala je još poneka priča koja se tu i tamo prepričava.

Kada su se pakovali, da iz Makedonije, dođu u Beograd za praznike, Ankica nije ni slutila da je Stefan isplanirao da njihovu osmogodišnju ljubav kruniše veridbom.

U njegovu i Ankicinu priču nas je uputio Boris Stojanović koji je, zahvaljujući poslu kojim se bavi, potpuno neočekivano postao i njen akter.

Kada se, po preporuci prijatelja, javio mladiću koji je tražio nekoga za kratak poslić snimanja dronom, Boris nije mogao ni da nasluti šta se iza toga krije.

24sedam/Promo/Boris Stojanović
 

Pošto se bavi prodajom dronova, a i sam voli da ih koristi i njima snima, očekivao je da je možda potrebno da snimi kadrove za neku reportažu ili spot. Nakon što mu je Stefan objasnio šta je zamislio, Boris je, kako kaže, “shvativši da će postati deo nečije najlepše priče”, oduševljeno prihvatio posao.

Plan je bio da se sve odigra na Kalemegdanu, a cela zamisao je podrazumevala da u momentu dok Stefan i Ankica sede na jednoj od klupa, prsten sleti dronom. Na Borisu je bilo da to i ostvari:

- Stefan me je kontaktirao, jer nije mogao da pronađe nekoga ko bi mogao da mu pomogne oko njegove zamisli. Ideja je bila da malo prošetaju Kalemegdanom i da prsten sleti dronom - rekao nam je Boris.

24sedam/Promo/Boris Stojanović
 

Naravno, u takvim trenucima, najbitnija je reakcija.

- Ona je prvo bila malo zbunjena, kao... šta sad ovaj dron tu snima? A onda... to nisu reakcije koje baš mogu da se prepričaju i zato je uvek bolje sve imati snimljeno - kaže Boris, a na pitanje koliko vremena je bilo potrebno da se ovakvo iznenađenje pripremi, kroz osmeh, odgovara da je sve bilo “rešeno” za jedan dan:

- Dogovorili smo se oko lokacije, Stefan mi je ostavio prsten, a ostalo je istorija - dodao je.

Naravno, zanimalo nas je zbog čega je Stefan odabrao baš Beograd:

24sedam/Promo/Boris Stojanović
 

- Kada smo Ankica i ja poslednji put bili zajedno u Beogradu, javili su joj da joj je uginuo pas i to ju je jako pogodilo. Nisam želeo da nam ovako lep grad ostane u ružnom sećanju, pa sam odlučio da u njemu stvorim naše najlepše uspomene - kaže glavni akter ove priče za “24sedam” i dodaje da je Ankica uvek govorila da ne želi da tog dana oko njih bude previše ljudi, niti da se vere u nekom restoranu.

- Ta klupa mi je ostala u sećanju. Romantično, intimno i jednostavno mesto sa prelepim pogledom. Zato sam odlučio da je baš tu i zaprosim - kaže Stefan, a Ankica objašnjava kako je doživela taj momenat:

- Uopšte nisam to očekivala i bila sam jako iznenađena. Videla sam dron i mislila sam da snimaju prilog o prelepom Kalemegdanu, ali kako nam se sve više približavao počela sam da komentarišem kako ne želim da me snimaju tako blizu. Onda sam ugledala kutijicu i prsten i ostala sam bez teksta. Ta klupa, to mesto i taj trenutak su sada zauvek naši i nadam se da ćemo, kada budemo ostarili, i dalje dolaziti u Beograd i sedeti na njoj - rekla nam je Ankica i dalje vidno uzbuđena i dodala da ljubav može da razbije sve granice i spasi nas od svega. Kako kaže, samo je potrebno verovati.

Pogledajte kako je izgledala ova romantična veridba:

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike