Bliznakinje potrošile 140.000 funti da bi izgledale identično: „Želimo da imamo iste noseve i još nešto“

06.10.2021

17:19

0

Nadaju se da će imati i jednake dizajnerske vagine

Bliznakinje potrošile 140.000 funti da bi izgledale identično: „Želimo da imamo iste noseve i još nešto“
collage(78) - Copyright Printscreen: YouTube/This Morning

Britanke, bliznakinje Doli i Dejzi Simpson (25) pojavile su se u jutarnjem programu ITV-a „This Morning“ zajedno s majkom Kristinom kako bi razgovarale o svojoj odluci da odu na još jednu operaciju pošto su se već podvrgle operacijama kako bi imale identične noseve i grudi.

Sestre su priznale da se nadaju kako će dobiti identične vagine zahvaljujući labioplastici, a razmišljaju i o operaciji zadnjice kojom bi napravile „brazilsko podizanje“.

U međuvremenu njihova majka delovala je zaprepašćeno njihovim predlozima, rekavši da joj je sve to preteško.

Printscreen: YouTube/This Morning
 

Voditelj emisije Filip Skofild ih je pitao da li žele da izgledaju identično budući da imaju baš različita lica.

Dejzi je priznala da joj je lice „malo okruglije“, dodajući: – Ne možete promeniti strukturu kostiju, zar ne? Ali dajemo sve od sebe da budemo što sličnije.

– I kad odemo kod hirurga, tražimo isti izgled i pokušavamo da postignemo isti rezultat – dodala je Doli.

Njihova avantura kroz razne estetske operacije započela je punjenjem usana kad su napunile 18 godina.

– Odmah nam se svidelo kako su naše usne izgledale kad su bile punije i počele smo razmišljati o tome šta još možemo popraviti na sebi – rekla je Dejzi.

– Shvatile smo da je bilo prilično lako otići na sve te operacije – rekla je.

Ali dramatičnije zahvate su napravile tokom pandemije kad su se zajedno odlučile da urade operaciju nosa i grudi, isti dan kod istog hirurga.

– Doli je imala labioplastiku, a ja još zapravo nisam – Dejzi je dodala.

Doli se nadovezala da „Dejzi ima ugovorenu operaciju, ali da još nije uspela da ode na nju zbog ograničenja postavljenih zbog pandemije“.

Printscreen: YouTube/This Morning
 

Voditelj ih je pitao zašto moraju da budu identične.
– Nije stvar u tome da moramo identično izgledati, već imamo iste nesigurnosti – rekla je Daisy. Doli je rekla da se radi o tome da „postanu svoje idealno ja“, dok je Dejzi dodala: „Obe smo imale manjak samopouzdanja, pa kad se zajedno u nešto upustite, onda ste ste međusobna podrška.“

– Imamo slične ideale, ali ne u potpunosti... Ja sam ekstremnija – rekla je Doli.

Nakon što su saznale da operacija brazilskog podizanja zadnjice može biti kobna za jednu osobu od 3.000 ljudi koji se na nju odluče, to ih ipak nije odvratilo od njihovog nauma.

– To me ne odbija, ali sam opreznija i mislim da dok god dobro istražite hirurga koji treba obaviti operaciju, da neće biti problema – rekla je Dejzi.

Printscreen: YouTube/This Morning
 

U međuvremenu je njihova majka Kristina priznala da je za nju to što devojke rade „jako teško“ i da „je uvek mislila da su jako lepe“.

– Verujem da su razne stvari izazvale ovakvo ponašanje. U školi su ih maltretirali jer su bile bliznakinje koje su uvek nosile istu odeću – dodala je majka. – Loše su se osećale u svojim telima. Društvene mreže imaju veliki uticaj na ljude – objasnila je i dodala da se ne slaže s njihovim odlukama da idu na operacije van zemlje.
– Kao roditelj, na kraju dana samo želite da vaša deca budu srećna i zdrava – rekla je u emisiji.

– Zabrinuta sam time što žele nastaviti s estetskim korekcijama. Rekla sam im da sam protiv brazilskog podizanja zadnjice – dodaje i objašnjava da je za nju smrtnost prevelika i da to nije vredno lepe pozadine.

Njihova majka je takođe izrazila bojazan da im išta kaže vezano za operacije i njihove izbore jer ne želi da ih izgubi, piše Daily Mail.

Printscreen: YouTube/This Morning
 

– Sve ću uraditi kako bih im pomogla, ali ne mogu im braniti da rade šta žele. One su odrasle, imaju 25 godina, ne mogu ih zaustaviti. Mogu ih savetovati i podržati u njihovim naumima. I da, zabrinuta sam za njih i mlade uopšte – rekla je mama bliznakinja Kistina.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Z. A.

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike