Otkriven razlog zbog kog je Šarlin od Monaka obrijala pola glave

14.01.2021

18:19 >> 14:50

0

Brazilka na sudu traži Albertovo priznavanje očinstva

Otkriven razlog zbog kog je Šarlin od Monaka obrijala pola glave
Copyright Profimedia

Na samom koncu prethodne godine svet su obišle fotografije princeze Šarlin od Monaka sa novom pank frizurom. Još tada krenula su nagađanja da je to što je ona pola glave obrijala na ćelavo izraz njenog bunta. A sada su poznati i novi-stari razlozi njenog bračnog nezadovoljstva.

Naime, jedna Brazilka od njenog supruga Alberta II tražida prizna očinstvo nad njenom 15-godišnjom ćerkom. Na njihovu adresu stigao je sudski poziv za utvrđivanje očinstva. Za sada anonimna 34-godišnja Brazilka, nastanjena u Italiji, tvrdi da joj je vladar Kneževine Monako, kojeg je u septembru 2004. upoznala u noćnom klubu, napravio dete i onda je bezobzirno odbacio. Uzalud mu je, kaže, slala fotografije ćerke rođene 2005. i preklinjala ga da je upozna.

On se oglušio o sve njene molbe, pa je žena odlučila da pravdu istera na sudu. Iako Albert odlučno negira ove navode, sud u Milanu pronašao je dovoljno indicija za pokretanje postupka i DNK veštačenje. Prvo ročište održaće se u februaru. U sudskim se dokumentima detaljno opisuje odnos tužiteljke s monegaškim knezom. Obasipao ju je skupim poklonima, vodao je sa sobom po svetu, čak je upoznao s Vladimirom Putinom, a ona je mesec dana nakon početka te strastvene veze ostala u drugom stanju.

Profimedia

Bivša Albertova ljubavnica tužbi je priložila i pismo koje je njena 15-godišnja ćerka napisala ocu koji odbija da je prizna. ­

– Kad mi je bilo pet ili šest godina, neprestano sam pitala mamu zašto nisi s nama, ali nikad od tebe nisam dobila odgovor. Ne razumem zašto ne želiš da me vidiš – stoji u pismu koje je palata Grimaldi neotvoreno vratila pošiljaocu.

Knez Albert (62) na sudu će pokušati dokazati da je žrtva ucene, ali ne ide mu u prilog što mu je to već treća parnica za dokazivanje očinstva. Prve dve je izgubio. Njegova vanbračna ćerka Jazmin Grejs Grimaldi ima 29 godina, a vanbračni sin Aleksandre Grimaldi-Kost ove godine puni 18 godina. Prema ustavu Kneževine Monako Jazmin i Aleks Andre ne mogu naslediti tron, ali su njihove majke s kućom Grimaldi sklopile kraljevske nagodbe o izdržavanju.

Zakonite naslednike – blizance Žaka i Gabrijelu- knez Albert dobio je tek 2014., u trećoj godini braka s Šarlin Vitstok.

I ranije je bilo mnogo navoda o problemima u njihovom braku, a sigurno je da ovaj poslednji skandal nije prijao nekadašnjoj šampionki u plivanju. Tako upućeni tvrde da njena nova frizura nema veze sa modom, već je izraz njenog nezadovoljstva.

A izvori bliski palati Grimaldi tvrde da je ovo njena najgora kriza otkako se udala za Alberta. Iako je prve glasine o trećem vanbračnom detetu načula još dok su joj Armanijevi krojači u Parizu podešavali venčanicu, Šarlin je poverovala svom budućem suprugu.

Izgleda da će ova priča svoj epilog dobiti mnogo godina kasnije.

Pročitajte još

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike