Isprobala je masku za lice i odmah zažalila: Jednoj tiktokerki ostala neobična boja kože posle tretmana

09.02.2021

19:20 >> 14:44

0

Iako je više puta trljala, boja se dugo zadržala na njenom licu

Isprobala je masku za lice i odmah zažalila: Jednoj tiktokerki ostala neobična boja kože posle tretmana
Copyright Printscreen/TikTok

Kako joj je koža poslednjih nedelja bila suva, jedna devojka potražila je na internetu maske koje joj mogu pomoći. Nabasala je na recept za jednu prirodnu masku sa kurkumom, a kako je sve sastojke već imala kod kuće, odmah se bacila na ulepšavanje.

Iako je nega iz kuhinje obično delotvorna, njena je pošla po zlu i to za samo nekoliko sekundi, kako piše Metro.

Loren Dženi htela je da osveži svoju suvu kožu, kao i da poneguje sitne bubuljice koje su joj se pojavile zbog konstantnog nošenja maske.

@laurenjrennie

It’s the ✨chaos✨ for me, how’s your Friday? #fyp #scottishtiktok #funny

♬ Oh No – Kreepa

Na svoje lice nanela je masku od kurkume, a ubrzo je shvatila da je ona ostavila žutu boju i na njenim rukama. Zabrinula se kako će joj onda izgledati lice, pa je celu stvar odlučila da snimi za društvene mreže. I naravno, nakon što je skinula masku, celo lice joj je bilo obojeno u žuto.

– Izbijale su mi bubuljice po celom licu, pogotovo kod usana. Nisam htela da ih istiskam jer su veoma bolne, pa sam istraživala načine kako da ih se rešim. I naišla sam na ovu jednostavnu masku od kurkume koju sam mogla da napravim kod kuće. Dobra je za akne, bore i iritaciju kože, ali stvar je u tome što sam je upravo nanela na lice, a cela ruka mi je odmah požutela. Kad ovo skinem, verovatno ću izgledati kao Mesec – ispričala je Loren u svom videu na TikToku.

Printscreen

Potom je dodala kako je svoje lice nekoliko puta trljala kako bi smanjila vidljivost žute boje, ali kako još nije uspela da je skine u potpunosti, kao i da se nada da će šminka uspeti da prekrije ovu neobičnu boju na njenom licu.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike