Autobus harmoniku pretvorili u dom iz snova: Živeli su u njemu sa decom, a sad ga iznajmljuju (FOTO)

28.09.2021

17:19

0

Mnogo ljudi je poslednje dve godine poželelo da ima kuću usred ničega

Autobus harmoniku pretvorili u dom iz snova: Živeli su u njemu sa decom, a sad ga iznajmljuju (FOTO)
Copyright Instagram: thebushideaway

Supružnici Ema (36) i Nik Hil (41) kupili su autobus-harmoniku iz 1985. godine i pretvorili ga u mobilnu kućicu za svoju porodicu. Platili su ga oko 6.000 dolara i na preuređenje potrošili još 45.000 dolara.

Ema i Nik su proveli godinu dana pretvarajući autobus u svoj dom iz snova. Kupili su ga 2014. godine, a nakon godinu dana, s dvoje dece preselili se u svoju novu kuću na točkovima. Kada su svojim prijateljima i porodici rekli da će živeti u autobusu, svi su mislili da se šale, ali to se stvarno dogodilo.

 

 

Autobus se nalazi u Hilvudu na poljoprivrednom zemljištu njihove porodice. Ema je dodala kako su posebno tražili zglobni autobus ili popularno nazvan autobus harmonika jer im je trebalo puno mesta.

 

 

 

 

Nik je puno toga u busu uradio sam jer je imao godinu dana službenog dopusta pa je to iskoristio za prenamenu autobusa. Porodica je u busu živela do 2017. godine, a onda su počeli da ga iznajmljuju.

 

Bus ima sve što je potrebno za život. Uključuje kancelariju, kuhinju, dnevni boravak s kaučem, kutak za čitanje i kamin. Cene se kreću od 161 dolara za noćenje.

 

 

Ema i Nik su otkrili kako su za prenamenu prostora potrošili približno 45.000 dolara, a oblik autobusa bio im je najveći izazov. Pre nego što su se uselili morali su da prodaju mnogo stvari i kupiti šupu za dodatno skladište. Kada su deca odrasla, iselili su se jer je autobus postao premali za njihove potrebe.

 

 

Ema je dodala da je prednost života u ovom autbusu u tome što promoviše jednostavnost i minimalizam, ali i omogućuje uživanje u prirodi, piše Insider.

 

 

 

 

 

 

 

Adaptacija ovog autobusa može nam svima poslužiti kao inspiracija ukoliko u život želimo da unesemo malo avanture.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Z. A.

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike