Kuhinju transformisali za 24 sata: Uz jedno magično sredstvo i minimalna ulaganja podigli vrednost kuće

21.04.2021

10:45 >> 13:43

0

Autor: Z. A.

Za samo jedan dan uštedeli su 9.000 funti

Kuhinju transformisali za 24 sata: Uz jedno magično sredstvo i minimalna ulaganja podigli vrednost kuće
Copyright Instagram: allwhitehouse

Karli Fauler (32) iz Kenta dugo je želela da promeni i ulepša svoju staru kuhinju, ali nije želela da potroši mnogo novca. Zato je odlučila da stvar uzme u svoje ruke i staru braon kuhinju pretvori u belu kako bi joj se slagala uz ostatak doma, a pritom je i puno uštedela.

Naime, Karli i njen suprug Pol iz Vest Malinga u okrugu Kent novu kuhinju dobili su za manje od 200 funti, a nova kuhinja bi ih koštala gotovo 10.000 funti.

Velika ušteda a rzultat odličan.

Printscreen: Instagram/allwhitehouse

– Kad smo se suprug Pol i ja preselili u naš dom u maju 2017. godine, dekoracija nije bila nimalo u našem stilu. Proteklih nekoliko godina sve smo presvukli u belo, a naš rad može se pratiti i na Instagramu gde sve objavljujemo. Svi misle da sam luda jer sve radim sama uprkos tome što imam blizance, ali mene ništa ne sprečava. Iskoristili smo karantin kako bismo transformisali našu kuhinju. Nikako nam se nije sviđao njen stari izgled, pa smo sve obojili u belo – ispričala je Karli za Mirror.

Oko 100 funti potrošili su na belu boju, a još 100 funti na osnovne stvari kao što su valjci, trake i slično.

Printscreen: Instagram/allwhitehouse

– Pol i ja smo morali sve tačno da isplaniramo, tako da smo bojili ili brusili dok su devojke dremale ili bi se jedno od nas brinulo o njima dok bi ono drugo radilo. Počeli smo u osam sati, a završili do osam sati sledećeg dana. Uklonili smo sve iz ormarića, izbrusili ih, a zatim temeljno očistili kako bismo uklonili masnoću ili prljavštinu. Nakon što smo pripremili površine, na sve ormariće naneli smo jedan sloj bele boje. Pustili smo da se osuši preko noći, a zatim smo narednog jutra naneli završni sloj. Nova kuhinja koštala bi nas oko 8.000 do 10.000 funti, tako da je ovo vredelo – priča Karli.

Uz minumalno ulaganje podigli su vrednost svoje kuće.

možda će vas i ovo zanimati

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike