Ovi kuhinjski trendovi se najviše pretražuju na TikToku

29.06.2021

16:40 >> 16:49

0

Prema ljubiteljima enterijera na TikTok-u, dramatična tamna boja i pametna rešenja za odlaganje su među glavnim kuhinjskim trendovima

Ovi kuhinjski trendovi se najviše pretražuju na TikToku
Copyright Profimedia

Društvene mreže već godinama unazad uspostavljaju trendove. Kako je TikTok postao jedna od popularnijih platformi za umrežavanje, njegova pretraga nam može mnogo reći o kretanjima u kuhinjskim trendovima.

Firma za dostavljanje kuhinja “Magnet” iz Velike Britanije nedavno je analizirala neke od kuhinjskih trendova koji su se u 2021. godini najviše pretraživali na TikTok-u. Tako je pandemija podstakla želju za više mesta za odlaganje, a ugrađene kuhinjske ostave su glavni trend. Zidne police su drugi najpopularniji kuhinjski trend.

Što se tiče dekora, prevladavaju dramatične tamne boje i tamne drvene podloge, nudeći kontrast tipičnim belim kuhinjama. Pozadinske pločice, mermerne kuhinje i rasveta, takođe su ušli u popis glavnih TikTok kuhinjskih trendova.

Pexels

– Društveni mediji, posebno TikTok, daju uvid u kuhinje širom sveta, ali ne pokušavajte sve to uklopiti u svoju kuhinju. Postoje trendovi koji se vraćaju poput oživljavanja kuhinjskih sudopera, ali treba da razmislite o tome kako bi to moglo da izgleda za pet godina i hoće li vam se sviđati i kad trend prođe – rekla je Hayley Simmons.

Uvek je najbolje ulagati u radne ploče, pločice i ormariće koji su dugovečni i nisu deo prolaznih trendova.

– Svet se mnogo promenio u poslednjih godinu dana. Kuhinje i dnevne sobe sada su improvizovane kancelarije, pa koju god kuhinju odabrali, važno je da bude funkcionalna i da vam dobro služi – dodala je Simmons, a piše Apartment Therapy.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

TAGOVI:

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike