Kako je ovo ostalo tajna? Alu-foliju u stvari možete da otkinete bez muke - trik sa TikToka svi gledaju i ne veruju (VIDEO)

16.04.2022

10:27

0

Evo kako se u stvari lako kida alu-folija

Kako je ovo ostalo tajna? Alu-foliju u stvari možete da otkinete bez muke - trik sa TikToka svi gledaju i ne veruju (VIDEO)
folija otkidanje - Copyright Printscreen: caseyfisherlail

Aluminijumska folija ima višestruku primenu u kuhinji. Ne koristi se samo za umotavanje i lakše odlaganje hrane, nego i zadržava toplotu, a kada tepsiju prekrijete njome, ona sprečava da hrana izgori tokom pečenja. Kada pogledate ovaj TikTok trik, koristićete je još više.

Ona nije pogodna samo u kulinarstvu, već je odlična i za čišćenje doma. Ako želite da vam posuđe blista, onda je alu-folija vaš spas, a takođe pomaže i da masnoća ne završi u odvodu sudopere.

Ne postoji domaćica koja aluminijumsku foliju nema u svom domu, ali mnoge ne znaju kako sve mogu da je koriste. Pored svoje velike primene u domaćinstvu, možete je koristiti za bolove u rukama, leđima ili zglobovima.

Da li je i vama teško da pokidate foliju?

Na TikToku je nekoliko žena pokazalo kako da to odradite bez muke i na brzinu. Do sada, kada se pokušavali da iskidate foliju, ona vam ispadne iz kutije ili „beži“, pa se kida na više mesta. Sada na kutiji, na uskom delu, napravite prorez, sa obe strane. Gurnite prst, kako bi karton „ušao“ unutra i blokirao foliju da se pomera.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike