Samo je želeo da deca jedu zdravo: Jedan tata zbog dekoracije postao hit i ostvario saradnju sa Diznijem

15.11.2020

15:35 >> 13:21

0

Sve je počelo od palačinki kralj lavova

Samo je želeo da deca jedu zdravo: Jedan tata zbog dekoracije postao hit i ostvario saradnju sa Diznijem
Copyright Printscreen/Instagram

Svi smo čuli za izreku da “zdravlje na usta ulazi”, a roditelji se dovijaju na razne načine ne bi li se njihova deca hranila zdravije. Jedan tata je od ovoga napravio pravu umetnost, te je postao inspiracija i primer ostalima. I ne samo to, zapazili su ga mnogi slavni, a ostvario je saradnju i sa Diznijem.

Mohmed Laleh ima 35 godina, a od nečega što je počelo kao hobi, stvorio je posao sa punim radnim vremenom.

Sve je počelo kad je svom sinu ispekao palačinke u obliku kralja lavova, a fotografiju okačio na svoj Facebook nalog. Nakon toga je počeo da mu aranžira hranu inspirisanu likovima iz crtanih filmova, knjiga i stripova i za kratko vreme, postao je zvezda interneta.

Podelili su ga portali i časopisi poput Time Magazine, Huffington Post, The Today Show USA, The Today Show Australia, Sunrise, ABC TV, Disney Channel Australia, ali i podržale slavne ličnosti Marta Stjuart i Ešton Kučer, kao i Elen Dedženeris.

Danas ga na Instagramu prati 259 hiljada pratilaca, a on svakodnevno deli savete o zdravoj ishrani, ali i tutorijale kako da ovakve kreacije napravite sami.

Sarađuje sa Diznijem, Nikelodionom, i mnogim drugim velikim televizijskim kućama, a prethodnih godina sarađivao je i sa čuvenim kuvarom Džejmijem Oliverom.

Važno mu je da sve što koristi bude sveže i zdravo, bez rafinisanog šećera ili konzervansa. Kreacije su obojene povrćem i prirodnim prahom kao što je aktivni ugalj.

Ovaj skromni otac priznaje da nije sanjao, ni za milion godina, da će doživeti ovakvu popularnost, niti da će ono u čemu toliko uživa pretvoriti u profesiju.

Saznaj više:

Klasičan engleski doručak: “Bitlsi” napravljeni od jaja, slanine, kobasica i pečuraka

Pravda za čvarke: Znamo da ste jedva čekali da čujete da su podjednako zdravi kao čija semenke

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Objektiv

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike