Nikada nećete pogoditi ko poseduje najveću "rols-rojs" flotu na svetu

13.10.2021

17:19

0

"Rols-rojs" automobili smatraju se simbolom moći, bogatstva i statusnim obeležjem

Nikada nećete pogoditi ko poseduje najveću "rols-rojs" flotu na svetu
profimedia-0198066649 - Copyright Profimedia

Kraljevi, oligarsi, tajkuni i religiozni gurui često poseduju velike flote ovih automobila i redovno se njima hvale kao svojim dostignućima. Ipak, pogrebno preduzeće možda ne biste očekivali na toj listi. Međutim, jedno takvo porodično preduzeće poseduje najveću flotu "rols-rojseva" na svetu.

Kompanija po imenu" A. W. Lymn" daje sve od sebe kako bi porodicama preminulih omogućila da svoje voljene isprate na konačno putovanje na najbolji mogući način. Ona poseduje najveću pogrebnu "rols-rojs" flotu, koja uključuje modele kao što su Phantom VI i Phantom VII, zajedno sa klasičnim modelima, kao što je 25/30 limuzina.

To pogrebno preduzeće postoji od 1907. godine. Kako bi se izdvojilo od ostalih, zaposleni su svojim pogrebnim vozilima podarili uglađenu, srebrnu liveriju umesto standardne crne. 

Profimedia
 

Kako kaže direktor "A. W. Lymn" Metju Limn Rouz:

- S obzirom na to da svako naše vozilo mora proći kroz opsežne testove, možemo slobodno reći da su ona skupocena. Ipak, sva naša vozila odgovaraju pravilima i zakonskim regulativama, pa se mogu koristiti širom sveta.

Pored pogrebnih vozila, ova kompanija nudi "rols-rojs" vozila i za prevoz članova porodice. U svojoj floti ima i automobile "bentli" i "mercedes benc",  "lend rover defender", kao i kočiju koju vuku konji i londonski taksi, piše luxlife.rs.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: D. R.

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike