Iako najavljen tek za 2021, otkazuje se i ovaj sajam motocikala

30.09.2020

15:28 >> 14:42

0

Organizatori objavili saopštenje

Iako najavljen tek za 2021, otkazuje se i ovaj sajam motocikala
Copyright Profimedia

Mnogo događaja otkazano je ili su pronađeni su neki alternativni načini održavanja tokom ove 2020. godine. Iako se situacija lagano popravlja, izgleda da se svet neće skoro vratiti u normalu. Tako je otkazan sajam motocikala u Tokiju koji je bio planiran za narednu godinu.

A evo šta su saopštili organizatori:
-Što se tiče 48. po redu sajma motocikala u Tokiju, zakazanog za 2021, želeli bismo da objavimo važno saopštenje. Usled globalne pandemije zarazne bolesti kovid-19, kako su bezbednost i zdravlje posetilaca na prvom mestu, odlučili smo se na tešku, ali neophodnu odluku, a to je otkazivanje celokupnog događaja.
Najiskrenije nam je žao svih ljubitelja dva točka koji su planirali da budu naši gosti, a njima, kao i brojnim kompanijama i organizacijama koje su planirale da se u svojstvu izlagača nađu na našem sajmu, želimo da se zahvalimo na razumevanju.

Zato se poslednjih meseci sve premijere sele na mrežu, a proizvođači se trude da na ppto kreativnije načine predstave svoje nove modele. To smo već videli u slučaju modela koje su izbacivali Honda, Suzuki i Ducati. Modeli svakako stižu na tržište, dok se način prezentacije značajno menja.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Moto-berza

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike