Lebron Džejms „razvalio“ finale, pa se počastio novim autom

16.10.2020

10:14 >> 06:27

0

Autor: Z. A.

Njegov izbor je u skladu s očekivanjima

Lebron Džejms „razvalio“ finale, pa se počastio novim autom
Copyright Mercedes

Lebrona Džejmsa, zvezdu ovogodišnjeg finala i najkorisnijeg igrača NBA lige, košarkaša LA Lejkersa, već četvrtu sezonu ne zadovoljava nikakva prosečnost, posebno kada je reč o igri, ali i kada govorimo o automobilima. Bilo da je posredi snaga, luksuz ili su to performanse, on nije spreman za kompromis, a to znači da mu je izbor i te kako sužen.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI I OVO: Fotka koja je postala viralna: Yugo na putu “ošišao” Teslu

Stoga je u iščekivanju novog „hamera“ na struju, čiji je promoter, odlučio da se nagradi „mercedesom“. Naravno, nimalo običnim, već G klasom u najprestižnijem „majbah“ izdanju. Punog imena „mercedes-majbah G650 Landele“, najluksuznija je G klasa svih vremena, a proizveden je u svega 99 primeraka, pre nego što je stigla nova generacija.

Ova 5,35-metarska krstarica pleni svojom pojavom, a posebnu pažnju izaziva visinom od čak 2,23 metra. Ima enterijer u kojem će biti udobno i dvometrašu kakav je Lebron. A kao što samo ime govori, zadnji deo vozila ima pokretni platneni krov za poseban ugođaj putnika smeštenih pozadi. Ako se pitate kakav je komfor, dovoljno je reći da su zadnje grejanje i hlađenje sedišta pozajmljeni od S klase. Osim masaže, putnici pozadi imaju nosače za piće s funkcijom grejanja i hlađenja, preklopni stočić i par naslona promera 25 cm.

Osim u kraljevskom luksuzu, slavni košarkaš moći će da uživa i kad sedne za volan. Čekaće ga 6.0 V12 sa 630 KS i 1.000 Nm. Manje je bitno šta može i kako radi, važno je da se može pohvaliti njime.

Mercedes

ČITAJTE I: Papa ima nov, ekološki papamobil

Vest o kupovini na svom instagram-profilu podelio je „Driving Emotions Motorcar“, prodajni salon iz Toronta. Nije poznato koliko je Lebron izdvojio za svoj primerak, ali se zna da je cena automobila porasla. Kad je lansiran pre tri godine, prodavan je za više od pola miliona dolara, a nedavno je jedan primerak na aukciji dostigao cenu od neverovatnih 1,4 miliona dolara.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Index.hr

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike