Ronaldov automobil uništen: "Bugati" vredan 2,5 miliona evra slupao jedan od njegovih zaposlenih

21.06.2022

08:11

0

Autor: D. R.

Fudbaler je poznat kao veliki zaljubljenik u skupe četvorotočkaše

Ronaldov automobil uništen: "Bugati" vredan 2,5 miliona evra slupao jedan od njegovih zaposlenih
ronaldo1 - Copyright Profimedia

Automobil Kristijana Ronalda, "Bugatti Veyron", učestvovao je u saobraćajnoj nesreći na Majorki, a vozač, koji navodno nije Ronaldo, izgubio je kontrolu i udario u zid u rezidencijalnom naselju "Sa Coma Bunyola", gde zvezda Mančester Junajteda trenutno letuje sa svojom porodicom.

Prema pisanju medija, prednji deo "bugatija" vrednog 2,5 miliona evra je uništen, a istražitelji su otkrili da u nesreći nije učestvovalo drugo vozilo.

Kako je navedeno, automobil, jačine 900 konjskih snaga, se u 11 sati zakucao u ogradu jedne seoske kuće koja je potpuno uništena, a vozač automobila nije zadobio povrede i u svesnom stanju je potpisao zapisnik o nesreći.

Automobil je navodno vozio jedan od Ronaldovih zaposlenih, a ne Kristijano, koji je odlučio da svoj "bugati" i "mercedes-benz" G-klasu prebaci brodom na Majorku tokom letovanja s porodicom.

Portugalski as se u svojoj garaži, o kojoj sanjaju svi ljubitelji četverotočkaša, može pohvaliti supermodelima kao što su "ferari", "lamborgini", "mercedes" i "bugati".

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike