Moguća „Nemoguća misija“: Tom Kruz juri ulicama Rima u malenom žutom „fići“ (VIDEO)

25.05.2022

09:05

0

Sedmi nastavak popularnog serijala najavljen je za 2023. godinu.

Moguća „Nemoguća misija“: Tom Kruz juri ulicama Rima u malenom žutom „fići“ (VIDEO)
fića žuti 1 - Copyright Printscreen: YouTube/ Paramount Pictures

Svi ljubitelji Toma Kruza i franšize „Nemoguća misija“ nedavno su mogli da pogledaju nov trejler za sedmi nastavak serijala o Itanu Hantu.

Kao što se i očekivalo, film obiluje akcionim scenama, među kojima su posebno zanimljivi snimci potera, bilo na motociklima ili u automobilima.

A kada je o automobilima reč, biće posebno zanimljivo videti snimak potere ulicama Rima u kojoj se slavni filmski špijun vozi u malenom „fijatu 500“, i to originalnom modelu.

Printscreen: YouTube/ Paramount Pictures
 

Podsetimo, prvi i jedini pravi 500 predstavljen je 1957. godine, a krenuo je s malenim motorom od svega 13 KS. S godinama je snaga rasla, a paralelno je stigla i „Abarth“ izvedba snage 38 KS, koja je mogla pojuriti i do 140 km/h. Kruz sa svojom partnerkom ulicama Rima juri u žutom „fijatu 500“.

Podjetimo, sedmi nastavak „Nemoguće misije“ počeo je da se snima još 2020. godine, ali je usled brojnih problema, pa i pandemije, snimanje je produženo, čime su drastično skočili njegovi troškovi. Procenjuje se kako se budžet na kraju popeo do gotovo 300 miliona dolara, što ga čini jednim od najskupljih filmova u istoriji.

Paralelno se priprema i osmi, ujedno i poslednji nastavak filmskog serijala o Itanu Hantu koji je krenuo 1996. godine. Oba filma potpisuje Kristofer Makvari, koji je na poziciji režisera od petog nastavka.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike