Pogledajte kakvu vratolomiju je napravio vozač "tesle", a sve zbog lajkova na društvenim mrežama (VIDEO)

22.03.2022

11:07

0

Video skoka u skupocenoj "tesli" širi se društvenim mrežama munjevitom brzinom, ali policija još nije identifikovala prekršioca

Pogledajte kakvu vratolomiju je napravio vozač "tesle", a sve zbog lajkova na društvenim mrežama (VIDEO)
navigacija kola - Copyright AP Photo/Gillian Flaccus

Nepoznati vozač, nakon što je napustio skup obožavaoca Teslinih automobila u Los Anđelesu, odlučio je da u punom gasu odradi jedan ludi skok. Ovu vratolomiju je izveo u Echo parku i pritom je vidno oštetio preko 100.000 dolara vredan Teslin automobil, a nakon nimalo bezazlenog ateriranja, udario je u bar jedno parkirano vozilo. Na sreću, u nezgodi niko nije povređen. 

Video je objavio jutjuber Aleks Čoi koji je rekao da je vozač ove Tesle odlučio da ode na mesto na kojem je jedan drugi jutjuber (Dejvid Dobrik) odradio skok u Tesli Model X.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alex Choi (@alex.choi)

Skok je ovaj put odrađen daleko nesigurnije, a Teslina limuzina je pritom odnela nekoliko kanti za smeće i završila u parkiranom Subaru Foresteru. Dobra je vest da nesreća nije završila fatalnim ishodom. 

Nakon što je video na Jutjubu prikupio više od milion pregleda, ceo događaj je zaintrigirao i policiju. Dodatni razlog je u tome što se radi o iznajmljenoj Tesli koja je nakon nesreće ostavljena na ulici. 

- Trenutno nemamo opis vozača, a auto je napušten. Prekršaj je učinjen, a detektivi rade na pronalasku krivca - rekao je portparol policije za "Newsweek". 

Policija trenutno nudi 1.000 dolara kao nagradu za informaciju koja će dovesti do identifikacije vozača. 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike