Poznati koji su upali na venčanja: Kraljica Elizabeta iznenadila mladence u Mančesteru, mlada plakala zbog Baraka Obame, a Tom Henks uradio selfi sa mladencima

18.03.2021

12:00 >> 13:24

0

Nekada nepozvani gosti mogu dodatno da ulepšaju dan mladencima

Poznati koji su upali na venčanja: Kraljica Elizabeta iznenadila mladence u Mančesteru, mlada plakala zbog Baraka Obame, a Tom Henks uradio selfi sa mladencima
Copyright Printscreen

Obično na venčanja dolaze oni koji su pozvani i sa kojima mladenci žele da podele srećni trenutak. Ali nekada čudne okolnosti dovedu do toga da se neke poznate ličnosti pojave na venčanju i trenutak učine još sjajnijim. Tri bračna para o tome mogu da posvedoče.

Mladenci Frensis i Džon Kaning su dugo planirali i 2012. godine odlučili da se venčaju u Gradskoj kući u Mančesteru. Termin je bio znatno ranije rezervisan. Ali četiri nedelje pred venčanje dobili su pismo da će prostor morati da dele sa jednom važnom ličnošću. Nisu mogli ni da pretpostave da je reč o kraljici Elizabeti i njenoj sviti. Sticajem okolnosti, tog dana je kraljica boravila u poseti Mančesteru i Salfordu.

Par iz Presviča je nakon tog saznanja odlučio da uputi ljubazno pismo Bakingemskoj palati i da pozove kraljicu da se pridruži njihovoj zabavi. Bili su prijatno iznenađeni kada je stigao odgovor u kome ona zahvaljuje na pozivu, a onda su se zaprepastili kada se kraljica sa princom Filipom pojavila u Gradskoj kući kako bi mladencima čestitala.

Printscreen

Nevesta Frensis kaže da nije mogla ni da sanja da će upoznati kraljicu:

– Posle ceremonije, osoblje nas je zamolilo da sačekamo trenutak u hodniku, i samo nekoliko minuta kasnije stigla je kraljica, koja nam se obratila po imenu.

Gosti na venčanju su bili zapanjeni, i njih četrdesetak je zurilo u kraljicu, princa Filipa i ostale zvaničnike koji su stajali u redu kako bi čestitali mladencima.

– Princ Filip nas je pitao gde ćemo u Italiji provesti medeni mesec – rekao je tada mladoženja Džon Kaning.

Printscreen

Dve godine kasnije, tadašnji predsednik SAD Barak Obama je igrao golf na terenu Tori Pins u San Dijegu u Kaliforniji kada je primetio da se tu održava ceremonija venčanja. Odlučio je da, posle završene partije, priđe mladencima, slika se sa njima i čestita im. I to sve pod budnim nadzorom velikog broja ljudi iz obezbeđenja.

Mlada Stefani je bila toliko šokirana da je počela da plače. Predsednik je ljubazno proćaskao sa mladoženjom Brajanom Tobeom, koji je po zanimanju psihijatar i koji je doktorirao na Univerzitetu u Čikagu, gde je Obama predavao.

Printscreen

Pre nego što je otišao, Obama se izvinio mladom bračnom paru što je ceremonija venčanja morala da bude odložena na sat vremena zbog njegove partije golfa.

Printscreen

Printscreen

Elizabet, u blistavo beloj haljini, i Rajan, u smokingu, te subote 24. septembra 2016. godine su u Central parku u Njujorku snimali venčane fotografije. Iznenada im je prišao čovek koji je džogirao. Skinuo je kapu i naočare i rekao:

– Zdravo, ja sam Tom Henks. Želim da vam čestitam!

Posle upoznavanja, zamolio je mladi para da napravi selfi sa njima. Fotografiju je odmah podelio na svom tviter-nalogu, koji je u tom trenutku imao 12 miliona pratilaca.

Henks se ponudio da obavi ceremoniju venčanja, ali kako je to već bilo urađeno, Rajan i Elizabet će ga možda pozvati kada budu obnavljali zavete.

Printscreen

Henksu ovo nije prvi put da „upada” na venčanje. Tokom snimanja filma „Anđeli i demoni” 2008. godine u Italiji, Tom je lično jednu mladu otpratio do crkve.

Pročitajte i ovo:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike