Kako naterati muškarca da oseti „blaženo stanje“ trudnoće?

22.05.2021

18:30 >> 10:21

0

Bivša američka gimnastičarka Šon Džonson naterala je supruga da nosi loptu tešku šest kilograma na stomaku kako bi osetio čari drugog stanja

Kako naterati muškarca da oseti „blaženo stanje“ trudnoće?
Copyright Pixabay

Bivša američka gimnastičarka i olimpijska takmičarka, Šon Džonson, očekuje drugo dete a svom suprugu, Endrju Istu, je pokušala da dočara kako izgleda to „blaženo“ stanje kada na stomaku nosite teret od 15 i više kilograma dok se bebac bacaka u vašem stomaku i udara vas u rebre.

Šon je objavila dva video zapisa a u prvom je pokazala kako suprugu pričvršćuje loptu tešku otprilike šest kilograma na stomak. Njegova reakcija je urnebesna jer je nakon samo nekoliko minuta imao niz prigovora:

-Već to osećam u gornjem delu leđa… I donjem delu leđa. Ovo je polovina stvarne težine? To je zastrašujuće. Moji mišići su već umorni, a nismo ni započeli. Boli me stomak. Osećam se razdražljivo, navodi Index.hr.

Kada je dobro pričvrstila loptu folijom na stomak, Šon je bacila igračku na pod i tražila od svog supruga da je dohvati. Iako je mislio da je spreman da odgovori na ovaj izazov, Endrju je vrlo brzo shvatio zašto mnoge trudnice, kada im stvari padnu na pod, te stvari „proglase“ nepotrebnima ili nestalima.

-Je li ovo stvarni život?, pitao je Endrju.

Ova simulacija trudnoće je nasmejala mnoge, pa je većina poželela da dobije i nastavke, a mnogi su dali i ideje šta bi „trudni“ Endrju trebalo sledeće da pokuša. Neki od predloga su:

-Lezi na leđa i ustani.

-Uđi i izađi iz automobila.

-Obuj cipele.

Već u drugom video zapisu je dobio neke od tih zadataka. Za početak, supruga mu naređuje „da legne i da se digne”. Pokušao je to da uradi, ali je ubrzo shvatio da je takav naizgled jednostavan zadatak izazovniji nego što je očekivao i vrlo brzo je završio na podu pokraj kreveta.

Sam Endrju je zaključio da je ovaj mali eksperiment dobar jer „gradi empatiju“.

Pročitajte i ovo:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike