Tridesetogodišnjak ima 35 dece i još šestoro na putu: Kajl Gordi nije lepotan, ali je veoma tražen

21.08.2021

06:30 >> 07:10

0

Kajl je čak napravio grupu na Fejsbuku u kojoj su majke njegove dece koje međusobno razmenjuju poruke i fotografije svoje dece

Tridesetogodišnjak ima 35 dece i još šestoro na putu: Kajl Gordi nije lepotan, ali je veoma tražen
Copyright Printscreen/Kajl Gordi

Kajl Gordi ima 35 dece i još šestoro na putu. Bez klinike, bez novca i strogih pravila, Kajl besplatno donira spermu svima koji žele da imaju bebu. Sve se završava preko njegove Fejsbuk stranice, gde on javno objavljuje pozitivne testove na trudnoću.

Tridesetogodišnji Kajl, koji je poznat pod nadimkom Sperm Men, živi u Los Anđelesu i ne želi da sam odgaja decu, ali ima potrebu da ih “stvara”.  Nakon niza neuspelih veza, Gordi je odlučio da besplatno donira svoju spermu pošto je shvatio da nije tip za veze, jer mu brzo dosade.

Pročitajte i ovo:

Svoje usluge na Fejsbuku prvi put je počeo da oglašava 2014. godine.

– Nameravao sam da se prijavim u banku sperme, ali je to bilo tako hladno. Takođe mi se nije dopala činjenica da nikada ne bih mogao da saznam šta se dalje dešava. Želeo sam da budem više uključen.

Printscreen/Kajl Gordi

Njegov prvi pokušaj je bio uspešan i na svet je došla zdrava beba. Od tada se stalno povećava tražnja za njegovim uslugama. Kaže da 100 ljudi s njim kontaktira svakog meseca. Obično donacije vrši dva-pet puta mesečno, i to samohranim ženama ili parovima koji imaju poteškoća sa trudnoćom.

Njegove klijentkine imaju između 18 i 42 godine. Većina žena želi veštačku oplodnju, ali je bilo i onih koje su želele da zatrudne prirodnim putem.

Iako sve radi besplatno, Kajl kaže da su mu neki klijenti platili putne troškove i lekarske preglede, a njemu je najvažnije da dete bude finansijski osigurano.

Pročitajte i ovo:

Kajl Gordi tvrdi da je on bolja opcija od banaka sperme. Potiče iz dobre porodice – otac mu je advokat a majka programerka. On studira, a braća i sestre su inženjeri. Njegov brat blizanac je nuklearni inženjer, a deda mu je bio naučnik.

Kajl je čak napravio i grupu na Fejsbuku u kojoj su majke njegove dece koje međusobno razmenjuju poruke i fotografije svoje dece koja su polubraća i polusestre.

Kajl se nada da će za 20 godina napraviti veliku proslavu Dana očeva.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike