Kejt Midlton traži novog ličnog asistenta, a biti obožavalac njenog rada je jedan od uslova

09.05.2022

09:00

0

Stotine ljudi se prijavilo za novo radno mesto

Kejt Midlton traži novog ličnog asistenta, a biti obožavalac njenog rada je jedan od uslova
Kejt Midlton - Copyright Kejt Midlton, Profimedia

Kejt Midlton je u potrazi za novim asistentom koji bi se pridružio njenom timu.

Oglas je objavljen na Linkedinu i stranici Royal Vacancies, a opis posla je prilično specifičan, jer vojvotkinja traži nekoga ko će podržavati njen službeni i dobrotvorni rad.

Kancelarija pomoćnika Kejt Midlton biće u Kensingtonskoj palati u Londonu, a osoba koja bude angažovana moraće da radi 37,5 sati nedeljno za platu od 27.500 funti godišnje.

Profimedia
 

Od kandidata se očekuje da poseduju odlične pismene, govorne, informatičke i organizacijske veštine, kao i dobro “poznavanje raznolikosti zajednica u Ujedinjenom Kraljevstvu, ali i širom sveta”. Posao će uključivati vođenje dnevnika, praćenje pošte i vođenje zapisnika na sastancima.

Oni koji se prijavljuju takođe se moraju smatrati obožavateljima Kejt Midlton i pokazivati "interes za rad i aktivnosti Njihovih kraljevskih visočanstava, vojvode i vojvotkinje od Kembridža.”

Profimedia
 

Ovaj posao je trenutno jedini koji se nalazi na veb stranici koja regrutuje osobe za rad u kraljevskoj porodici, kao i za domaćinstvo princa od Velsa i vojvotkinje od Kornvola, tako da je ovo jedinstvena prilika za sve kojma je upoznavanje prinčevskog para ostvarenje sna.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike