Ekstremne destinacije za venčanje

01.05.2022

09:00

0

Autor: 24sedam

Ne žele svi da kažu „da“ u tradicionalnom okruženju

Ekstremne destinacije za venčanje
Venčanje - Copyright Pixabay

Dani venčanja u crkvi ili na plaži definitivno su tu da ostanu upamćeni, ali neki parovi radije žele nešto potpuno drugačije kada je u pitanju razmena zaveta. Od podvodnog venčanja do vezivanja na vrhu najviše planine na svetu, evo nekoliko najekstremnijih destinacija koje će vam podići adrenalin na dan venčanja.

Pixabay
 

Bandži skakanje

Bandži-džamping je ekstreman sport koji nije za one sa slabim srcem. Za one parove koji zaista žele da im krv pumpa, skok sa mosta je pravi način. 

Tanjug/AP Photo/Ranto Kresek
 

Pored aktivnog vulkana

Venčanje pored aktivnog vulkana može izgledati kao opasan i neobičan način , ali zamislite kako bi predivan bio pejzaž na fotografijama na dan venčanja! Jedan par je na dan venčanja pešačio na vrh planine Jasur, dok je vulkan eruptirao svakih nekoliko minuta, izbacujući vruće kamenje i pepeo u vazduh.

Pixabay
 

Na vrhu Mont Everesta

Odnesite svoju ljubav na najviši vrh na svetu tako što ćete reći „da“ na vrhu Mont Everesta. Ako nemate dva meseca viška da stignete do vrha, možete se venčati u jednom od nižih baznih kampova.

Pixabay
 

U ukletoj kući

Parovi koji se ne plaše duhova i goblina biraju da razmene svoje zavete u ukletim vilama i dvorcima širom sveta. Hotel Stenli, koji je inspirisao Stivena Kinga da napiše The Shining, jedna je od najpopularnijih ukletih destinacija na svetu. Originalni vlasnici su čak dostupni da vam sviraju klavir u hotelskoj muzičkoj sobi.
 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike