I snovi mogu postati stvarnost: Venčajte se u Rimu potpuno besplatno!

20.03.2022

10:11

0

Potrebno je samo da se prijavite, državljanstvo nije neophodno

I snovi mogu postati stvarnost: Venčajte se u Rimu potpuno besplatno!
Venčanje - Copyright Pixabay

Ukoliko ste sanjali o romantičnom venčanju u Večnom gradu, želja vam može biti vrlo lako ispunjena.

Fontana di Trevi, Rim/Profimedia
 

Oduvek ste želeli da se venčate na nekoj lepoj i idiličnoj destinaciji, nekoj koja tradicionalno važi za romantičnu, gde se sve želje ispunjavaju. Jedna od takvih je svakako Italija. Zamislite fotografije sa venčanja u Rimu ili sa Amalfi obale. Postoji samo jedan problem, takva venčanja su skupa, uključuju dodatne troškove, a o zakazivanju termina da i ne govorimo.

Profimedia
 

Pokrajina Lacio će od sada parovima plaćati 2.000 evra troškova ako se venčaju kod njih, a to uključuje i večni grad Rim. Nova kampanja je osmišljena kako bi podstakla vjenčanja koja finansira lokalna vlast nudeći bespovratna sredstva parovima koji se venčaju u regiji, do 2.000 evra.

Kampanja "Nel Lazio Con Amore" (U Laciju s ljubavlju) pripremila je 10 miliona evra sredstava za oporavak od pandemije za parove koji planiraju venčanja koja će se održati u Laciju 2022. godine. Ako vaš zahtev bude prihvaćen, svoja sredstva možete iskoristiti za troškove, za cveće, odeću ili burme, ali takođe i za ketering. Od toga najviše možete odvojiti 700 evra za medeni mesec.

Profimedia
 

Svako može da se prijavi, nije potrebno da imate italijansko državljanstvo, a sve informacije možete dobiti na zvaničnoj internet stranici.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: tumagazin.rs

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike