Dočekajte spremno školsku godinu uz telefone po najboljim cenama - obradujte svoje školarce

16.08.2022

11:56

0

Neverovatni popusti za mobilne telefone, počnite školsku godinu pametno uz najbolje cene za Xiaomi telefone i Smart uređaje

Dočekajte spremno školsku godinu uz telefone po najboljim cenama - obradujte svoje školarce
Xiaomi (2) - Copyright Promo

Bliži se septembar i početak školske godine što za mnoge roditelje predstavlja pravi izazov kako na najbolji način opremiti školarce. Kako bi poštedeli mame i tate dilema globalna tehnološka kompanija Xiaomi je pripremila sjajne popuste za pametne uređaje koji će pomoći pre svih školarcima da se opreme tehnikom za učenje, ali i svima ostalima koji po odličnim cenama mogu nabaviti sjajan uređaj.

Telefoni Redmi 9A i Redmi 10C po posebnim cenama očekuju sve one kojima je potreban moćan smartfon , koji može da odgovori svim potrebama. Takođe, akcijska ponuda obuhvata i pametne uređaje iz ekosistema proizvoda kompanije Xiaomi te nemojte propustiti priliku da iskoristite sjajne popuste u periodu od 15.08 do  04.09. jer ćete na taj način dočekati školske obaveze spremni, a svoje najmilije obradovati sjajnim poklonima. Akcija je dostupna u Mi store, kao i kod ovlašćenih partnera CT shop, Tehomedia, DR Techno, Gigatron i Tehnomanija.

Redmi 9A – najpopularniji model sa sjajnom baterijom i velikim ekranom

Redmi 9A predstavlja jedan od najpopularnijih uređaja planetarno uspešne serije telefona, zahvaljujući odličnom kvalitetu i pristupačnim cenama. Radi se o jednom od najprodavanijih modela tokom prošle godine, a kompaktne specifikacije čine ga idealnim za decu školskog uzrasta, prvenstveno zbog sertifikata za smanjeno emitovanje plavog svetla koje omogućava da se telefon koristiti tokom celog dana bez bojaznosti od oštećenja vida. Takođe poseduje veliki HD+ ekran od 6.53" koji donosi impresivno vizuelno iskustvo i jasniju sliku sveta, što je posebno važno svim mladim ljubiteljima video igara. Baterija od 5000mAh sa dužim vekom trajanja i 18W tehnologijom brzog punjenja omogućuje gledanje filmova, igranje igara ili telefoniranje bez ograničenja. To nije sve, Redmi 9A odlikuje brz MediaTek Helio G25 octa-core procesor koji omogućava neprekidno igranje video igara, svakodnevno korišćenje i duži vek baterije. Uz pomoć glavne kamere od 13MP i prednje kamere od 5MP korisnik može da sa lakoćom menja režime fotografisanja, kako bi na najbolji mogući način zabeležio svaki momenat.

Cena Redmi 9A uređaja će tokom promotivnog perioda iznositi 12.990 dinara.

Redmi 10C – odlične performanse za najbolju cenu

Redmi 10C nudi efikasne i moćne performanse zahvaljujući svom Snapdragon 680 procesoru,

koji je izgrađen na efikasnom 6nm procesu. Sa svojim velikim DotDrop ekranom od 6,71 inča,

Redmi 10C nudi impresivnu zabavu za sav vaš omiljeni sadržaj, što ga čini odličnim telefonom za sve srednjoškolce kojima je potreban moćan uređaj za zabavu, ali i koji će im pomoći da isprate i savladaju sve zadatke. Ovaj uređaj izdvaja glavna kamera visoke rezolucije od 50 MP za

izoštrene fotografije i video zapise, kao i senzor dubine od 2 MP koji pomaže u postizanju

prirodnog bokeh efekta. Zahvaljujući bateriji od 5.000 mAh, Redmi 10C može da radi bez

prestanka ceo dan, a kada vam je potrebno da punite telefon, brzo punjenje od 18W omogućuje vam da se brzo vratite svojim aktivnostima.

Redmi 10C će biti dostupan u dve varijante, 4GB+64GB i 4GB+128GB, cena na akciji iznosi 17.999, odnosno 19.999 RSD.

Najbolji Xiaomi Smart uređaji po hit cenama

Xiaomi je najveći proizvođač Smart uređaja na svetu, a neke od njih sada možete nabaviti po sjajnim akcijskim cenama. Više ne morate da pravite kompromise po pitanju stila, možete biti uvek elegantni čak i kada obavljate omiljene sportske aktivnosti uz pametne satove ove globalne kompanije, Xiaomi Smart Watch S1 i S1 Active koje sada možete kupiti po sniženim cenama. Takođe, po neverovatnim akcijskim cenama možete pronaći i sledeće uređaje: Redmi Watch 2 Lite, Redmi Buds 3, Xiaomi TV Stick 4K i Xiaomi TV P1 55“.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: PR

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike