Kejt Midlton je tip majke kakva je bila i princeza Dajana, tvrdi ekspert za govor tela

12.01.2022

17:00

0

Autor: 24sedam

Evoluirala je u samouverenu kraljevsku majku, kaže stručnjak

Kejt Midlton je tip majke kakva je bila i princeza Dajana, tvrdi ekspert za govor tela
kejt dijana deca - Copyright Profimedia

Stručnjak za govor tela uporedio je Kejt Midlton sa princezom Dajanom u načinu na koji se ponaša na javnim mestima, posebnim prilikama, uključujući i način na koji komunicira sa svojom decom

Prema njegovom stručnom gledištu, Kejt je „evoluirala“ kao član kraljevske porodice u svojim 40-im godinama.

Vojvotkinja od Kembridža proslavila je u 9. januara svoj 40. rođendan i objavila nekoliko potpuno novih fotografija za tu priliku.

Na slikama, Kejt se može videti kako nosi različite haljine Aleksandra Mekvina, kao i nakit koji pripada i kraljici i princezi Dajani.

Profimedia
 

Nakon svega prikazanog, ekspert za govor tela Daren Stenton zaključuje da je pokazala " izuzetne sličnosti sa princezom Dajanom", najpre u tome kako je vešto preuzela obaveze da bude majka kakva dolikuje kraljevskoj familiji, prenosi The Mirror.

Profimedia
 

Stenton je dodao:

 - Njen majčinski instinkt se često pokazuje kroz govor njenog tela, koji je takođe evoluirao sa njenom zrelošću. Na mnogim fotografijama i video snimcima, Kejt kleči do visine svoje dece kada razgovara sa njima, gest koji istovremeno neguje i štiti.

Profimedia
 

Stručnjak za govor tela je takođe pohvalio Kejt što je imala hrabrosti da disciplinuje svoju decu u javnim pojavljivanjima.

S druge strane, ona je karakteristična kao majka koja učestvuje u svim aktivnostima svoje dece, što je takođe roditeljski primer princeze Dajane.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike