Gde u Splitu parkirati automobil sa srpskim tablicama?

10.07.2021

09:30 >> 09:32

0

Jedan Novosađanin je postavio ovo pitanje u grupi i dobio je niz zanimljivih odgovora

Gde u Splitu parkirati automobil sa srpskim tablicama?
Copyright Pixabay

„Gde mogu da bezbedno parkiram i ostavim seda dana auto u Splitu? Dolazim iz Srbije i tablice su srpske. Možda neka garaža zatvorenog tipa sa kamerama ili obezbeđenjem ili tako nešto… ili dajte neke još predlog gde i kako da to rešim. Hvala unapred”.

Ovo je pitanje u Fejsbuk grupi „Putoholičarski savjetnik za jeftina i ugodna putovanja“ postavio jedan Novosađanin, piše Slobodna Dalmacija.

Pročitajte i ovo:

Ubrzo se pojavio veliki broj komentara a jedna žena je ponudila da vozilo parkira u njenom dvorištu:

– I ja živim u Splitu i imam mnogo prijatelja koji su dolazili iz Srbije. Nikada nije bilo problema, ako želite evo pred moju kuću može. Osobno ću se pobrinuti za nadzor ako treba, ali mislim da neće biti potrebe. WELCOME, napisala je gospođa.

Pixabay

– Pozdrav, ako do sada nisi pronašao mjesto za parkirat, imam kuću blizu City centra one i možeš ostaviti auto kod mene u dvoru, ima dovoljno mjesta, piše pak drugi gospodin.

– Ako želite, možete meni ispred kuće parkirati auto, besplatno naravno. Jedini je “problem” što sam u Kaštel Lukšiću, javio se u komentarima još jedan Dalmatinac.

Pixabay

U manjoj su se meri našli i komentari u kojima građani muškarcu ne sugerišu parkiranje na javnoj površini u Splitu:

– Nigdje… nađi drugu destinaciju i uživaj, a Split obiđi u jednom danu, pogledaj šta se ima za vidjeti i super. Kažem dobronamjerno, da ne upropastite godišnji.

Pročitajte i ovo:

Svoje je mišljenje u grupi podijelio i lovac iz kviza „Potera“ Krešimir Sučević-Međeral:

– Ja ne znam zašto se svi prave grbavi. Jasno je da su šanse da se njegovom autu nešto dogodi male, ali postoje. A mislim da nitko ne želi na povratku s odmora doživjeti situaciju da ugleda auto kojem prije povratka u Srbiju mora krpati gume, kupovati retrovizor, sanirati lim ili boktepitaj što još. Zapravo bi najbolje bilo izvući neku od onih starih cerada i njome potpuno prekriti auto, onda ga možeš parkirati bilo gdje, napisao je Sučević-Međeral, prenosi Slobodna Dalmacija.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike