Luksuzne kancelarije na Maldivima

22.09.2020

10:32 >> 13:57

0

Luksuzne kancelarije na Maldivima
Copyright Pixabay

Luksuzno odmaralište na Maldivima odnedavno nudi “radni paket”,  koji nudi uživanje uz okean, uz ličnog asistenta i osvežavajuća pića, pod hladovinom palmi i uz plavi okean, piše CNN.

Turistički resort „Nautilus Maldives“ otvoren je 1. septembra, a zainteresovanim turistima i gostima nudi da svoju „kućni kancelariju“ na tri nedelje premeste iz vlastitog doma u luksuznu kancelariju na atolu Baa, koji se nalazi na UNESCO-ovoj listi rezervata biosfere. Ali ponuđeni paket, zbog cene, nije za svakoga.

Sedmodnevni boravak koji uključuje sedam noćenja za dvoje u jednoj od 26 luksuznih kuća na samoj plaži iznosi 23.250 dolara, a za dvonedeljni ili tronedeljni boravak treba izdvojiti 37.850, odnosno 52.000 dolara.

Pixabay

Svima koji požele da rade na ovakav način rizort nudi “savršenu privatnost i izolovanost” u odmaralištu smeštenom na privatnom ostrvu, uz svakodnevnu mogućnost vežbanja joge, fitnesa ili meditaciju, kao i mogućnost privatnog najma luksuzne jahte kojom, nakon napornog radnog dana gosti, uz zalazak sunca mogu pratiti plivanje jata delfina. Odlučite li se za jedan od ponuđenih paketa moći ćete svakodnevno nekoliko sati raditi sa usamljene peščane plaže na kojoj će vas čekati radni sto i nadstrešnica za zaštitu od sunca. Na takvom će vam prizoru u pozadini bez sumnje pozavideti sve kolege tokom radnog video poziva.

Kako se sami ne biste morali opterećivati administrativnim delom prijave za dolazak na Maldive, ljubazno osoblje to će obaviti umesto vas. Za to vreme vi ćete bezbrižno ispijati koktele u privatnom salonu na aerodromu.

Pixabay

Maldivi su trenutno otvoreni za sve turiste koji imaju dokaz o negativnom PCR testu na Covid-19, koji ne sme biti stariji od 72 sata, računajući vreme od polaska s odredišta.

Slične pakete za sve koji rade od kuće u vreme pandemije nude i ostali atraktivni rizorti. Tako, na primer, destinacije poput Barbadosa ili Bermuda turistima nude radne vize u trajanju do godinu dana, a i brojni američki hoteli reklamiraju slične nove usluge.

Kalifornijski hotel „Sojer“ zainteresovanima „dubokog džepa“ nudi kućice uz bazen s osiguranom Wi-Fi mrežom, uključenim parkiralištem i ručkom po ceni od 150 dolara dnevno, a hotel Hamilton u Vašingtonu lansirao je paket koji gostima nudi svakodnevno korišćenje sobe do 16 sati uz doručak, po ceni od 109 dolara dnevno.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike