Oblast 51 skriva divovske robote

22.09.2020

09:04 >> 13:32

0

Autor: A.G.

Samozvani stručnjak za lov na vanzemaljce veruje da je otkrio 16 metara visokog vanzemaljskog robota koji se skrivao u tajanstvenom području 51

Oblast 51 skriva divovske robote
Copyright Profimedia

Skot C Varing primetio je “robota” dok je gledao  satelitske snimke  vazduhoplovne baze  Sjedinjenih Država u Nevadi preko Google Earta. On je na snimcima uočio neobičan oblik smešten među objektima baze.

Humanoidne karakteristike crnog oblika navele su samozvanog ufologa na razmišljanje da  li je pronašao dokaz o robotu kojeg su sagradili vanzemaljci. Snimke  možete videti unošenjem tačnih koordinata (37 ° 13’26,26 “N 115 ° 49’2,37” Z) na platformi Google Earth.

profimedia

,,Pronašao sam tamnu figuru od 16 metara u Području 51, a čini se da je još jedna s desne strane, ali kraća ”, rekao je Varing na svom blogu UFO Sightings Daily. „Kad sam pregledao prethodne  fotografije tog mesta, primetio sam da se oblik pomera, a zatim menja poziciju na svakoj fotografiji. Zapravo, on se kreće ”, dodao je. Strastveni lovac na vanzemaljce nagađa da bi to mogao biti i eksperiment američkog ratnog vazdugoplovstva  sa 16 -metarskim robotima koji bi se mogli koristiti za borbene misije.

Pareidolija

Na Varingove  tvrdnje, stručnjaci kažu da se ta “viđenja” vanzemaljaca obično mogu objasniti trikom uma poznatim kao pareidolija. To je tendencija da ljudi vide prepoznatljive oblike ili uzorke tamo gde oni ne postoje.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: rt.com

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike