Luksuzne kabine na aerodromu: Putnici mogu da se odmore pred let, u ovim pogodnostima će uživati

25.01.2022

16:30

0

Aerodrom u Beču nudi novu uslugu putnicima - kabine za spavanje, koje su opremljene svim onim što je potrebno korisnicima usluge avio-prevoza

Luksuzne kabine na aerodromu: Putnici mogu da se odmore pred let, u ovim pogodnostima će uživati
kabine za spavanje aerodrom (5) - Copyright Printscreen/YouTube/ Jamie Taylor

Presedanje, čekanje ranih jutarnjih letova, gubljenje vremena na aerodromu… Mnogi ove trenutke koriste za preko potreban odmor, pa ne čudi što sve više aerodroma u svojoj ponudi ima i neobičan smeštaj.

Gradska vlast Beča saopštila je da je reč o usluzi koja je dostupna na aerodromskom Terminalu 3.

Svaka od ukupno 16 Smart Lounges kabina predstavlja ekskluzivno mesto za odmor na tri metra kvadratna. Istaknuto je da su kabine opremljene prostorom za ležanje, priključkom za struju, USB-om, besplatnom Wi-Fi mrežom, kao i mestom za odlaganje stvari, te stolom na rasklapanje.

Osim toga, sve kabine poseduju multimedijalni sistem pomoću kog se mogu emitovati filmovi i muzika, kontrolisati ventilacija, svetla i roletne. Putnici s dužim boravkom na aerodromu sada mogu premostiti vreme čekanja opušteno i u miru u modernoj kabini za spavanje. 

Na drugom nivou Terminala 3, putnicima je na raspolaganju 16 pametnih kabina. Da bi ih koristili, gosti se registruju direktno na virtuelnoj recepciji kabine, gde učitaju svoj pasoš, kreditnu karticu i kovid propusnicu. Rezervacije je moguće izvršiti preko veb-stranice.

Tokom perioda najma korisnik može ulaziti i izlaziti iz kabine bez ograničenja. Kabine se čiste i dezinfikuju nakon svakog iznajmljivanja, a automatski sistem ventilacije filtrira bakterije i viruse iz vazduha. Korišćenje kabine za odmor staje devet evra po satu, ali se spavaća kabina može rezervisati i za celu noć (što košta 48 evra), ili duže. Plaćanje se vrši pri odlasku.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: klix.ba

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike