Njima vladaju emocije i intuicija! Ovaj znak je osetljiviji od svih

18.11.2021

18:00

0

Prirodni sanjari koje je lako ubediti u nerealne ideje

Njima vladaju emocije i intuicija! Ovaj znak je osetljiviji od svih
profimedia-0334534904 - Copyright Profimedia

Ribe su horoskopski znak koji živi u svetu snova i mašte, a u stvarnosti se ne snalazi baš najbolje. Redovito primećuju stvari koji drugima promiču, ali nisu zaokupljene detaljima, već celinom. Takođe imaju bujnu maštu, kreativne su i intuitivne.

Vladajuća planeta Riba je Neptun - Bog mora, koji je povezan s podsvesnim, snovima i vizijama. Ribe najbolje rade u atmosferi mira i uzajamnog nadahnuća pošto sve negativne uticaje duboko proživljavaju. One se izražavaju bojama, stihovima i plesnim pokretima, ali često same ne znaju da iskoriste svoje sposobnosti, već im treba nečija pomoć.

Pixabay
 

5 razloga zašto su Ribe mistične

Ribe su vodeni znak, a voda je element osećanja u astrologiji. Značajna je po tome što ima sposobnost opažanja nevidljivih struja koje govore o stanju stvari pre nego što se pojave.

Riba je nepostojan i promenljiv znak poput Blizanaca, Device i Strelca, što znači da ih je vrlo lako impresionirati. 

Kako Ribama vlada Neptun, nije im strano ništa što je povezano sa fantazijama, vidovnjacima i misticima svih vrsta, piše 24sata.hr.

Ribe su poslednji znak Zodijaka i prethode Ovnu, sledećem i prvom od znakova. Ali, one žele da sačuvaju ostatke prošlog ciklusa za nepoznatu budućnost koju intenzivno osećaju. One su jednom nogom u sadašnjosti, a drugom u budućnosti.

Ribe često ne znaju da su vidovite, pogotovo ako im se vizije pojavljuju tek povremeno.

Profimedia
 

Vidovnjačke sposobnosti

Ribe mogu sanjati neke stvari koje će se kasnije u stvarnosti zaista desiti ili snove koji će im ukazati na važan događaj. Kod njih je unutrašnji mir jako važan i ako ga ne nađu, odaju se porocima i tako beže od stvarnosti.

Ipak, ako se posvete sebi, mogu dostići prosvetljenje. Njihov moto je "ja osećam" i vode se onim što predosećaju.

Profimedia
 

Dublja svrha

Ljudi će kroz znak Ribe naučiti kako da dožive i prihvate inspiraciju iz druge dimenzije, koja nije zemaljska, i kako tu inspiraciju da pretvore u umetnost. Ribe znaju kako da razvijaju svoju intuiciju, prenosi Atma.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike