Ljubavni horoskop za 2022. godinu: Kome nova godina donosi uzbuđenja, a kome izazove

09.11.2021

12:00

0

Za neke horoskopske znake ovo će biti godina velikih promena

Ljubavni horoskop za 2022. godinu: Kome nova godina donosi uzbuđenja, a kome izazove
love-g10b37b0b3_1280 - Copyright Pixabay

Astrolozi su već napravili ljubavni horoskop za 2022. godinu i za neke od horoskopskih znakova ovo će biti godina izazova, velikih zaokreta, promena planova, dok nekima novih 12 meseci donose romantiku i ljubav.

Za rođene u znaku Ovna će posebno značajan biti februar jer će imati mnogo udvarača a među njima se krije i jedna posebna osoba. Period romantičnih avantura biće i tokom leta, a oni koji su u vezi uživaće u društvu partnera. 

Naredna godina će biti puna izazova za Bikove. Njima je vreme da raščiste sa osobama i vezama koje ih guše i u kojima nisu srećne. Tek kada iz svog života izbace one koji ih truju, njihov život može krenuti na bolje.

Blizance očekuje teška godina tokom koje će dobiti važne, ali i prilično bolne, lekcije koje će morati stojički da podnesu. U 2022. godini će često morati da donose odluke a neke će biti prilično rizične. 

Za one koji su rođeni u znaku Raka, bilo da su u vezi ili ne, 2022. će biti godina promena. Tokom 12 meseci će upoznavati zanimljive osobe, a jednu, koju budu upoznali krajem godine će biti posebna. Oni koji su u vezi, verovatno će se sledeće godine odlučiti za brak. 

Lav bi iduće godine morao više da obrati pažnju šta govori i kako  govori jer to može dovesti do trzavica i svađa. Nesuglasice će se izgladiti, ali će ostati osećaj kajanja zbog izgovorenog. 2022. godina će za njih biti puna strasti. 

Zvezde će biti na strani Devica, ukoliko se odluče da stvari uzmu u svoje ruke. 2022. je godina kada treba izaći iz veza u kojima Device nisu srećne, ali i da stave do znanja osobi do koje im je stalo. Ovaj horoskopski znak u idućoj godini očekuju nezaboravne zabave i ludorije.

Pixabay
 

2022. je godina za u kojoj će Vage dobiti odgovore na sva svoja pitanja i nedoumice. Jun i jul će biti ključni meseci i postoji velika šansa da će u tom periodu upoznati osobu koja im odgovara. 

Škorpiju u idućoj godinu očekuju emotivni porazi, ali i pobede. Mnogo toga će im se desiti tokom marta i aprila, ali nakon tog negativnog iskustva, Škorpije će biti mnogo jače i više takve greške neće praviti. Znatno lepši period mogu da očekuju od oktobra. 

Strelčevi su spremni da sredinom 2022. godine dožive strastvenu avanturu ali i da pravoj osobi posvete vreme, nežnost i iskrenost. Za njih će biti to jedna posebna godina. 

Pixabay
 

Jarac je već odavno nezadovoljan svojim ljubavnim životom i često se vraća u prošlost i preispituje gde je to pogrešio. Međutim, već početkom sledeće godine će zaboraviti na ružne događaje iz prošlosti i u potpunosti će se okrenuti sadašnjosti i budućnosti čim bude upoznao novu ljubav. 

Pred Vodolijama je jedna sjajna godina a za to mogu da zahvale Jupiteru i Saturnu. Ovi moćni znakovi će im doneti sreću a sredinom godine će započeti novu ljubavnu vezu. Sve što budu poželeli i započeli, uspešno će realizovati. 

Ribe ulazi u naročito povoljan ljubavni period koji će ih pratiti sve do sredine 2023. godine. Uživaće u ljubavnim dešavanjima, a u narednim mesecima mogu da očekuju samo radost i veliko zadovoljstvo u odnosu sa partnerom i ljudima koje vole.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike