Ovo su slabe tačke horoskopskih znakova

07.11.2021

18:00

0

Rak je uvek zabrinut, zbog svega i svačega, Vaga ne voli sukobe, posebno ne na javnom mestu, Ribe vešto prikrivaju urođenu nesigurnost pa iz jave beže u svoj svet mašte

Ovo su slabe tačke horoskopskih znakova
profimedia-0223245436 - Copyright Profimedia

Ovan vešto prikriva pa deluje kao da nema slabih tačaka. Ali njih užasava i pomisao da bi mogli ostati usamljeni, izolovani ili bolesni. Ovnovima je najslabija tačka porodica i potreban im je partner koji će ih čekati kod kuće i koji će im uvek biti podrška.

Oni koji poznaju Bika misle da on može da uradi sve što poželi. On je vrlo istrajan i ne odstupa od svojih ciljeva. Ali ono čega se najviše pribojava ovaj znak je prazan novčanik i to ne samo zbog sebe već zbog svojih najbližih. On se nikada ne upušta u finansijske poduhvate a da nije siguran u uspeh, jer ne želi da ugrozi svoj svoju životnu stabilnost.

Blizancima je slaba tačka nervni sistem i protivnici ih lako dovode do očaja. Čim počne neko da im igra po živcima, tada više ne pomaže ni njihova urođena inteligencija ni snalažljivost. Blizance obuzme panika i više ne vladaju sobom. Zato bi trebalo da izbegavaju takve situacije i treniraju svoj mozak kako bi izbegli nervozu.

Profimedia
 

Rak je uvek zabrinut, zbog svega i svačega, a to je posledica urođene nesigurnosti i strahova. Zato je Rakovima potreban stabilan i situiran partner, pogotovo ženama rođenim u ovom znaku. Njihova slaba tačka je strah od gubitka voljene osobe ili statusa u društvu.

Lavu je slaba tačka sujeta koja često nema granice pa će im se mnogi ulagivati i dodvoravati kako bi lakše sa njima manipulisali. Kod njih je najveći strah od javnog podsmeha i gubitka moći na društvenoj ili profesionalnoj poziciji.

Devicama je slaba tačka kontrola jer ako ne drže sve konce u svoji rukama ovaj znak postaje nervozan. One ne umeju da funkcionišu bez dužnosti i obaveza, kako na poslu tako i u kući prema svojim bližnjima. Devica se najviše pribojava da izgubi živce jer tada ne zna da se kontroliše.

Profimedia
 

Vaga ne voli sukobe, posebno ne na javnom mestu. Njena slaba tačka su razgovori o neprijatnim temama, kao što su zdravstveni problemi, jer mogu da se zabrinu više nego drugi znaci. Vage su sklone da ulepšavaju stvarnost i trude se da izbegavaju stres a to leče hranom a naročito slatkišima.

Škorpiji je slaba tačka ljubavni život, bez obzira što nose titulu najvećeg zavodnika u zodijaku. Njih brine prolaznost vremena jer tada postaju manje fizički privlačni i smanjuje se interesovanje  suprotnog pola. Škorpije kontrolu gube kada ostanu bez partnera jer su najranjivije kada su zaljubljene.

Strelac je vrlo prilagodljiv i snalažljiv, ali je stalno na oprezu zbog osoba koje bi mogle da mu rade iza leđa, naročito na poslu. Njihova slaba tačka je pravdoljubivost. To je znak koji ne podnosi agresivnost i nasilje jer je osetljiv na tuđe patnje i probleme. Često su sumnjičavi i podozrivi prema voljenoj osobi.

Pexels
 

Jarac se plaši promena iako uvek stremi napred. Njegova slaba tačka su emocije i maštanja koja ne uspeju u potpunosti da ostvare. Ponekad ih brine i njihov predosećaj jer imaju moć da osete ono što drugi znaci ne mogu.

Vodoliji je najveći strah od gubitka, bilo da se radi o profesionalnom položaju, finansijskoj sigurnosti ili poštovanju porodice. U dubini duše, oni strepe od poniženja, bolesti i siromaštva. O tome čak ne vole ni da pričaju kako ne bi „izbaksuzirali“.  Njihova slaba tačka su i kućni ljubimci.

Ribe vešto prikrivaju urođenu nesigurnost pa iz jave beže u svoj svet mašte. To su ambiciozne i veoma sposobne osobe ali se plaše da to nije dovoljno jer ima boljih od njih pa često skrivaju svoje talente. Posebno su osetljivi na nemoćne, slabe i nezaštićene. Deca i starije osobe uvek izazivaju njihovu pažnju i brigu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike