Kineski horoskop za poslednju nedelju oktobra: Nekima se smeši sreća

22.10.2021

11:20

0

Nekoliko znakova iz kineskog horoskopa će do kraja ovog meseca dobiti novac

Kineski horoskop za poslednju nedelju oktobra: Nekima se smeši sreća
fortune-cookies-2503077_1280 - Copyright Pixabay

Poslednja nedelja oktobra biće posebno srećna za nekoliko znakova iz kineskog horoskopa. Iako u prethodnom periodu nisu imali sreće, kraj oktobra će im biti finansijski uspešan.

Rođeni u znaku Tigra su početkom oktobra pretrpeli nekoliko neuspeha ali već za nekoliko dana će ih iznenaditi dobitak kome se nisu nadali. Međutim, ne bi trebalo da se time zadovolje, već je potrebno da nastve da rade na uvećanju svojih prihoda. Može se desiti da će upoznati partnera koji će im prilično olakšati poslove u budućnosti.

Pixabay
 

Bivo je imao tešku situaciju u prethodnim mesecima i stalno imaju utisak da im ništa ne ide od ruke. Sada je tome došao kraj i stvari kreću na bolje. Prijatelji će im priteći u pomoć, karijera će im krenuti uzlaznom putanjom što će se odraziti i na finansije. Posebno će biti srećni i uspešni u novembru.

Ljudima rođenim u godini Konja konačno će se sreća osmehnuti. Sav napor koji su uložili, konačno će se isplatiti i to novčano. Karijera će im munjevito krenuti ka vrhuncu. Narednih meseci će im sve ići baš onako kako su zamislili.

Rođeni u znaku Pacova su imali prilično turbulentan period početkom oktobra ali sada stvari polako dolaze na svoje mesto. Narednih dana će biti veoma uspešni i do izraza će doći njihove organizacione sposobnosti, upornost i vrednoća. Sve to će biti i adekvatno naplaćeno. Imaće i mnogo sreće tokom ovog perioda pa bi bilo najbolje da to iskoriste.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike