Reci mi koji si horoskopski znak i reći ću ti kakve filmove voliš!

12.10.2021

17:00

0

Astrolozi tvrde da horoskopski znak utiče na filmski ukus

Reci mi koji si horoskopski znak i reći ću ti kakve filmove voliš!
demonstration-767982_1280 - Copyright Pixabay

Zašto neko voli ljubavne a neko horor filmove? Možda odgovor leži u horoskopskom znaku u kojem je osoba rođena. 

Ovan obožava Stivena Sigala, Žan Klod Van Dama, Čak Norisa i njihove akcione filmove. Kao mali bio je veliki obožavalac Nindža Kornjača. Omiljeni filmovi su mu "Rambo", "U orlovom gnezdu"; "Američki nindža".

Bik voli tople i emotivne filmske priče koje se temelje na istinitim događajima. Nisu ljubitelji akcionih filmova i horora ali će rado pogledati dobar triler, kao i mjuzikl i lagane komedije. Omiljeni filmovi su mu "Džulija i Džulija, "Zaljubljeni Šekspir", "Devojka sa bisernom minđušom".

Blizanci vole uzbudljive i dinamične filmove. Uživa u duhovitim komedijama i zabavnim filmovima. Obavezno će pogledati film čiji se scenario bazira na adaptaciji knjige. Voli i biografske filmove o pevačima, glumcima i političarima. Omiljeni filmovi su mu "Eni Hol", "Leteći cirkus Monti Pajtona", "Boemska rapsodija":

Rak najviše voli ljubavne priče sa srećnim krajem. Ljubitelji su i porodičnih i istorijskih drama. Naravno, i one moraju biti sa srećnim krajem. Omiljeni filmovi su im: "Romeo i Julija", "Kramer protiv Kramera", "Prohujalo sa vihorom", "Vreme nežnosti".

Lav uživa u pričama o kraljevima i princezama. Ljubitelji su i animiranih filmova zbog humora i životnih poruka. Obožavaju filmove o Džejms Bondu i Henriju VIII a od crtanih filmova omiljen ime je "La Linea".

Devica voli filmove koji podstiču na razmišljanje a ona je uvek prva koja shvati ko je ubica, ali i da nađu grešku u scenariju ili režiji. Njihovi omiljeni junaci su detektivi, Mis Marpl i Herkul Poaro. Vole da gledaju i dokumentarne filmove o istinitim događajima, kao i priče o kućnim ljubimcima. Omiljeni filmovi su joj "Marli i ja"  i "Hačiko". 

Vaga obožava romantične komedije i priče iz sudnica sa srećnim krajem. Desetak puta su gledale "Prljavi ples", "Erin Broković" i "Zgodna žena".

Pixabay
 

Škorpije obožavaju horore i crni horor. Njihovi omiljeni junaci su Montipajtonovci i Crni Guja. Vole i uzbudljive trilere i najveći su fanovi "Kuma" i "Fatalne privlačnosti". Na njihovoj listi omiljenih filmova se nalaze i "Vrisak", "Noć živih mrtvaca" i "Fatalna privlačnost". 

Strelac, koji je avanturista u duši, voli upravo takve filmove, sa mnogo strasti i uzbuđenja. Voli sve filmove koji opisuju putovanje, druženje i neobične događaje koji nekome promene život. Najdraži filmovi su im "Robinson Kruso", "Lov na zeleni dijamant", "Indijana Džons", "Ime ruže".

Jarac gleda isključivo realistične filmove o uspehu, novcu, moći i ratu. Ljubitelji su starih filmova sa Džon Vejnom, Džejmsom Stjuartom i Džekom Lemonom. Omiljeni filmovi su im "Vol Strit", "Dobar, loš, zao"; "Vod".

Pixabay
 

Vodolija voli "uvrnute" i neobične filmove. Skloni su istraživanju i znaju da pronađu odlične filmove iz malih evropskih ili azijskih zemalja. Ljubitelji su naučne fantastike i "Zvezdanih staza". Najdraži filmovi su im "Buntovnik bez razloga", "E.T.", "Pobuna na brodu Baunti", "Paklena pomorandža".

Ribama su omiljeni ljubavni filmovi uz koje će se isplakati. "Titanik" im je jedan od omiljenih filmova. Ali vole i naučnu fantastiku i avanturističke filmove. Omiljeni filmovi su im "Gospodar prstenova", "Hari Poter", "Romansa u Sijetlu".

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike