Astro veze: Jedan horoskopski znak je majstor manipulacije

29.09.2021

11:00

0

Ovan je sklon stvaranju problema tamo gde ga nema, Devica će vas proveravati, a Lav se duriti ako ne dobija dovoljno pažnje

Astro veze: Jedan horoskopski znak je majstor manipulacije
Copyright Profimedia

Ovan

Sa pripadnicima ovog znaka u ljubavi vas očekuje dosta problema. Vole da ih stvaraju i tamo gde ih nema, najčešće svojom ljubomorom, posesivnošću i impulsivnim scenama pred drugima. Vešti su u pasivnoj agresiji, ako im nešto nije po volji očekujte da će vam bezbroj puta i na najgori mogući način natrljati to na nos.

Bik

Kao i kod Ovna, pripadnike ovog znaka u ljubavi najčešće ometa ljubomora. Partnera znaju da muče ignorisanjem i glumom kako je sve u redu. Na kraju svake rasprave, svađa će se završiti ako priznate Biku da je u pravu, jer je on uvek najpametniji.

Pixabay
 

Blizanci

Prevrtljivi pripadnici ovog znaka u odnosu su više fokusirani na sebe nego na partnera, a očekuju da se on uvek trudi oko njih. Čini se da nikad nisu zadovoljni, a namerno će praviti ljubomorne scene. Otrovne reči i uvrede nisu im nepoznanica.

Rak

Najgora stvar kod pripadnika ovog znaka je što se mogu uvrediti na gotovo sve što im kažete. Opsednuti su mišljenjem drugih ljudi, a u svađi znaju da budu prilično sebični i bezosećajni, ali i spremni zauvek zatvoriti vrata za one koji su ih jako povredili.

Pixabay
 

Lav

Pripadnici ovog znaka iskoristiće slabosti svog partnera i svaki put kad se osete ugroženo, prebaciti krivicu na drugu stranu, kako bi sami ispali bolji. Postaju užasno naporni ako im se ne poklanja onoliko pažnje koliko smatraju da zaslužuju.

Devica

Uvek spremni na kritiku, pripadnici ovog znaka najteži su baš u ljubavnim odnosima. Kako su u životu perfekcionisti, sve mora biti onako kako su oni zamislili, a ako nije, dure se danima. Skloni su proveravanju partnera zbog svoje posesivnosti.

Vaga

S njima partner teško može znati na čemu je, jer na najmanju sitnicu mogu promeniti raspoloženje. Za partenera u vezi uvek imaju spreman ceo set pravila koja očekuju da se poštuju. Smatraju da partner treba da ih sluša u svemu pa se neretko postavljaju kao najpametniji.

Profimedia
 

Škorpija

Pripadnici ovog znaka skloni su flertu, ali i aferama. Skloni su i manipulaciji i laganju kako bi došli do svog cilja, a stanete li im na žulj, očekujte napad. Nisu skloni dramatičnim scenama na javnom mestu, pa ako ih osramotite pred društvom teško da će vam to ikada oprostiti.

Strelac

Iako će se zaklinjati na večnu ljubav i predanost, pripadnici ovog znaka uvek će gledati šta njima odgovara i kako da okrenu situaciju u svoju korist. Ako pogrešite, očekujte da će vam soliti pamet, ali ni slučajno ne pokušavajte isto u obrnutoj situaciji jer će to doživeti kao najdublju emocionalnu uvredu.

Profimedia
 

Jarac

Jarčevi imaju gomilu očekivanja od partnera, i to će mu u svakom trenutku stavljati do znanja. Mogu misliti jedno, govoriti nešto sasvim drugo, a ponašati se tako da vam ništa nije jasno. U stanju su odlično skrivati emocije i insistirati na tome da problem nikad nije u njima.

Vodolija

Pripadnici ovog znaka toliko se ponose svojom individualnošću da se uz njih niko ne oseća potpuno voljeno. Inadžije su ali i dobri glumci ako je to potrebno da dođu do cilja. Ako su povređeni, teško će to priznati, ali će sasvim sigurno vratiti duplo.

Ribe

Kako su svesni da u ljubavi puno daju, još je veći njihov strah da im to neće biti uzvraćeno. Konstantno testiraju partnerovu ljubav, a ljubomorni su i bez pravog razloga, reda radi. Ipak, to će retko priznati, a vrlo uverljivo nameću partneru krivicu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: A.G.

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike