Oni nisu cicije: Horoskopski znaci koji znaju da upravljaju sa novcem

25.09.2021

11:00

0

Za njih se ne može reći da su škrtice već da vole da imaju i da potroše

Oni nisu cicije: Horoskopski znaci koji znaju da upravljaju sa novcem
Copyright Pixabay

Jedni će potrošiti svaki dinar i kod njih se ništa ne zadržava u novčaniku. Drugi su štedljivi, brinu o svakom dinaru, pa ih bije glas da su cicije. Astrolozi to ne nazviju baš tako. Oni će pre reći da četiri horoskopska znaka znaju da raspolažu sa novcem i da ga ne bacaju na gluposti. 

Osobe rođene u znaku Bika su tipično primeri za to. Oni upravljaju novcem a ne novac njima. Oni vole stabilnost i sigurnost a novac im upravo to pruža. Za njih se nikako ne može reći da su škrtice jer itekako znaju da potroše. Ali isto tako dobro znaju da su novac stekli svojim trudom, cene ga i zato se neće razbacivati. Novac pametno i oprezno ulažu u stvari koje su im zaista potrebne. Luksuz ih ne zanima jer se mnogo sigurnije osećaju sa punim novčanikom. 

Pixabay
 

Rakovi takođe cene novac i njegovu vrednost, kao i slobodu koju im on donosi. Bogatstvo im je veoma važno i vole da ga gomilaju ali samo zato da bi sebi i svojoj porodici priuštili pristojne uslove života. Na svoje bližnje vole da potroše i da ih iznenade nekim poklonom ali će se uvek voditi idejom da kupe nešto što je praktično. 

Pixabay
 

Devica ide iz krajnosti u krajnost. Voli da potroši i kada postane svesna toga, onda će narednih dana štedeti. Ovaj horoskopski znak zna da postavi granice raskalašnosti i trošenju, iako vole luksuz i da se pomalo razbacuju u društvu. Ali istovremeno cene novac i znaju koliko je važan. Vole da pomognu, da daju i pozajme novac jer se vode idejom da je bolje "da oni daju nego da traže od nekoga novac".

Vaga će se svojski u životu truditi da zaradi ali i da potroši jer uživivaju da sebi priušte neke zadovoljstva. Potpuno su svesni da finansijska stabilnost donosi slobodu i samostalnost, pa zato uvek imaju neki svoj "štek" gde čuvaju novac za crne dane. Budite uvereni da i kada ih vidite da prekomerno troše, tačno znaju kakva im je finansijska situacija i da to sebi mogu da priušte.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike