Horoskop otkriva najštedljivije među nama

16.09.2021

17:00 >> 13:01

0

Autor: A.G.

Naš horoskopski znak utiče na način na koji trošimo

Horoskop otkriva najštedljivije među nama
Copyright Profimedia

Način na koji trošite svoj novac je lična stvar, ali vaš horoskopski znak može na to uticati. Postoje neki znakovi Zodijaka za koje je veća verovatnoća da će uštedeti novac nego ga potrošiti.

Pročitajte još:

Jarac

Jarci žele da stvari budu jednostavne i jasne. Tačno znaju gde će potrošiti novac, a gde neće. Dva puta će razmisliti pre nego što potroše novac. Dobro shvataju važnost uštede novca za budućnost, pa ne troše svoj novac na nepotrebne stvari. Orijentisani su na karijeru i vredno rade na ostvarenju svojih ciljeva, pa su im finansijska stabilnost i uspeh zagarantovani.

Profimedia

Devica

Devica je zemaljski znak i ima praktičan pristup novcu. Po prirodi su razumni, zbog čega uvek znaju šta treba da rade i na koji način, posebno kada je u pitanju novac.

Bik

Oni su jedan od finansijski najstabilnijih znakova. Imaju snažan instinkt kada je u pitanju novac. Vole da kupuju luksuzne stvari, ali samo kada imaju dovoljno novca i za druge važne stvari. Kada god izađu na ručak ili večeru, sami plaćaju svoj račun. Vole da čuju savete od svojih navernijih prijatelja kada je u pitanju novac, a Bikove nikada nećete videti kako ulažu u nevažne stvari.

Vaga

Vage su dobre u uštedi novca. Znaju kako da se ophode sa novcem i da uštede dovoljno da vode lagodan život. Oni nisu impulsivni kupci i često su najodgovorniji u marketu.

Profimedia

Blizanci

Oni najviše vole zabavu, ali znaju kada je novac potreban i kada nije. Izuzetno su pametni investitori i radije svoj novac ulažu u stvari koje im mogu doneti dobre rezultate.

Pročitajte još:

Lav

Bez obzira na to koliko Lavovi mogu biti odvažni i šarmantni, oni su velike štediše. Iako će Lavovi potrošiti na sebe, to će uvek biti za potrebne stvari. Potrošiće i na svoje prijatelje, sve dok je to obostrano.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike