Bolje ih izbegavajte: Horoskopski znaci sa kojima ne treba ulaziti u konflikt

02.09.2021

11:00 >> 13:30

0

Pet znakova je posebno agresivno

Bolje ih izbegavajte: Horoskopski znaci sa kojima ne treba ulaziti u konflikt
Copyright Profimedia

Nema tog čoveka koji se u svom životu nije na ljutio. Razlika je samo u tome kako on tu ljutnju ispoljava. Neki “gutaju”, neki se okrenu i odu a neki su agresivni. Astrolozi tvrde da veliki uticaj na to ima horoskopsi znak.

Pročitajte i ovo:

Pet znakova je posebno agresivno i sa njima gledajte da ne ulazite u konflikt ili bar budite na oprezu.

Jarčevi su obično vrlo pribrani i odgovorni i ne ulaze lako u konflikt. Ali kada im dođe “žuta minuta” ili kada neko prevrši meru … onda bes izvlači ono najgore iz njih. Tada nemaju mere i svako ko im se nađe na putu će nastradati. I što je najgore za svoje agresivno ponašanje će okriviti druge.

Bikovi su tvrdoglavi i beskompromisni. Kada su ljuti, malo je toga što se može reći ili uraditi kako bi se oni smirili. Oni se obično ne ljute bez razloga i potrebno im je prilično vremena da se odljute, ohlade i smire bes u sebi. Kada su ljuti nemaju ni malo strpljenja i obično mnogo viču.

Pixabay

Lavovi su dramatični i dominantni. Od prepirke neće odustati ako misle da su u pravu. Oni su prave usijane glave i u svađi vređaju protivnika, često zadajući niske udarce. Često svoju ljutnju preuveličavaju i od njih ne očekujte izvinjenje.

Škorpije su sigurne u sebe i kada im se neko zameri, to neće prepustiti slučaju već stvari moraju da isteraju na čistac. Sklone su zajedljivim i sarkastičnim primedbama. Znaju da se iz mirne i staložene osobe za čas posla pretvore u neprijatne zlice ako ih neko iritira.

Pročitajte i ovo:

Strelčevi su vrlo dobronamerni ali mogu biti nezgodni ako im neko stane na žulj. Vrlo su vatreni u svojoj ljutnji ali je dobro što ih ona brzo prođe. Znaju da budu zli sa rečima ali i da se izvine za svoje ispade.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike