Ko se boji samoće, ko bolesti, a ko svega - Čega se plaše horoskopski znaci?

12.09.2021

17:00 >> 17:03

0

Jedan znak najviše strahuje od skandala i javnog podsmeha

Ko se boji samoće, ko bolesti, a ko svega - Čega se plaše horoskopski znaci?
Copyright Profimedia

Ovna bije glas neustrašivog avanturiste spremnog na sve. Ipak, nije da se on ne plaši nepoznatog i da ne razmišlja šta bi sve moglo da mu se desi u nepoznatim predelima. Ovan se najviše boji samoće, izolacije i bolesti. On najviše voli da ima nekoga na koga će moći da se osloni u svakom pogledu.

Horoskopski znak koji najviše voli novac je Bik. I naravno da će se plašiti da ostane bez njega. On ne voli rizik, gubitak bilo imovine, bilo osobe koju voli. Ne voli ni svađe i sve gleda da reši mirnim putem, štiteći svoje interese.

Pročitajte još:

Blizanac uvek radi suprotno od onoga što misli i čega se boji. Najviše se plaši nedostatka komunikacije sa voljenom osobom, bolesti i nemoći. Kod njega paniku izaziva i samoća a nervoznim ga čine osobe koje pridikuju i vezanost za jedno mesto ili jedan posao.

Pixabay

Raka sve brine i od svega se plaši. Zabrinut je zbog vremenskih prilika i kursne liste a najviše je zabrinut za svoju kući i porodicu. Plaši se magije, depresije i šefa.

Lav koji uvek voli da vlada i caruje, najviše se plaši od gubitka položaja i pozicije šefa ili direktora. Ali ono čega se najviše plaši je gubitak prijatelja, javnog ismejavanja ali i toga da ljudi pomisle da je kukavica.

Svi bi pomislili da se Devica najviše boji bolesti ali zapravo njen najveći strah je mogućnost gubitka kontrole nad sobom i svojim najbližima. Njoj je najvažnije da sve „konce i dizgine čvrsto drži u svojim rukama“.

Pixabay

Vaga najviše strahuje od skandala i javnog podsmeha jer ona voli da se svima dopadne. Ne voli da priča o bolestima i laboratorijskim nalazima jer je veći hipohondar od Device.

Škorpija deluje čvrsto, u stanju je da istrpi bol i teškoće bez roptanja ali se zato plaši starenja, gubitka interesovanja od suprotnog pola i ljubavne nemoći. Užasava je neverstvo i bilo kakva vrsta zabrane.

Pixabay

Strelac se plaši izdaje, spletki i intriga naročito na poslu. Vrlo je sumnjičav, često sumnja u partnera, plaši se nepravde i bilo koje vrste nasilja.

Jarac se plaši da ne izgubi svoju čast i pribojava se svega što dolazi iz drugih sredina, zemalja ili gradova. Strah ga je i od magije i poruka koje dobija iz snova.

Pročitajte još:

Vodolija se najviše plaši osrednjosti i najviše se boji gubitka profesionalnog ugleda, društvenog statusa i poštovanja svoje porodice. Brine ga i poniženje, siromaštvo kao i vezivanje za kućne ljubimce jer teško podnosi gubitak.

Ribe se plaše gubitka autoriteta ali na profesionalnom planu jer vole moć, uticaj i da uživaju u blagodetima koje im pruža finansijska stabilnost. Ipak, koliko god da se plaše, ribe plivaju.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike