Horoskopski znaci koji ljude dovode do ludila

16.03.2021

18:00 >> 18:46

0

Autor: A.G.

Osobe rođene u ovim znakovima izluđuju sve oko sebe

Horoskopski znaci koji ljude dovode do ludila
Copyright Profimedia

Svaki znak u horoskopu ima bar jednu ili dve navike koje druge ljude dovode do „ludila“. Ovih nekoliko u tome prednjače.

Ovan

Ovan može biti jedan od onih zahtevnih šefova koji vas iritira i izluđuje. Tvrdoglavost i zahtevnost toliko vladaju ovim znakom, da im je neminovno i povremeno udaranje glavom o zid. Vole da osuđuju druge ili da ističu kako je njihovo mišljenje važnije od tuđeg.

Bik

Bikovi su prosto nemogući u svojoj nespretnosti. Kao slon u staklorezačkoj radnji. Nespretni su i neoprezni prema delikatnim stvarima što često rezultira lomljavinom. Ovo se dodatno komplikuje činjenicom da su znatiželjni i da moraju da dodiruju sve što im se svidi, često sa katastrofalnim rezultatima.

Profimedia

Rak

Rak može biti posebno nervozan kada je neispavan. Ako ustanu na levu nogu, ceo dan mogu biti posebno iritantni. Ponekad je najbolje biti na distanci i pokušati izbeći njihovu žutu minutu.

Pročitajte još:

Devica

Device su opsednute redom koji često nameću drugima. Prve su u redu kada nekoga treba osuditi, ali i objasniti zašto one znaju bolje. Vrlo su tvrdoglave i neće da priznaju grešku, čak ni kada je očigledna.

Profimedia

Lav

Ponosni i hvalisavi Leo odbija ljude svojim vrhunskim hvalisanjem i pričama. Da stvar bude još gora – sve što rade je bučno bilo da se hvale, jedu, spavaju ili gledaju film.

Škorpija

Škorpije će vas izludeti svojom željom za kontrolisanjem. Izuzetno su ljubomorni i nagli, te neprestano misle da im neko radi iza leđa.

Ako sumnjaju da ih prijatelj ogovara ili da ih partner vara, Škorpije će mu postavljati zamke sve dok ne upadne u njih i ne shvati koliko su oni uistinu opsednuti kontrolom.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike