Mesečni horoskop za maj: Bik ima pogrešnu taktiku, Blizance očekuje novo poznanstvo

01.05.2021

11:00 >> 12:10

0

Autor: S.K.

Da li će nam zvezde i planete biti naklonjene ovog meseca otkriva astrolog Ana Rakić

Mesečni horoskop za maj: Bik ima pogrešnu taktiku, Blizance očekuje novo poznanstvo
Copyright Pixabay

Ovan

Interesantne ideje koje imate potvrđuju Vašu originalnost u razmišljajnju i potvrđuju Vašu spremnost da prihvatite zajedničke ciljeve u dogovoru sa saradnicima. Potrebno je da uskladite različita interesovanja, koja mogu da Vam obezbede poslovno-finansijski uspeh ili novo profesionalno napredovanje. Na sreću, okolina Vas podržava da ostvarite svoje poslovne interese. Jasno se primećuje da ste raspoloženi za novu romansu, ne krijete svoja emotivna očekivanja ili namere koje imate prema bliskoj osobi. Važno je da imate dobar predosećaj u proceni novih događaja ili osobe koja obelezava Vaš ljubavni život. Često priželjkujete da ostvarite sve ono što Vam se nalazi u srcu i duši.

Bik

Stalo Vam je da se detaljno informišete o novim događajima na poslovnoj sceni i da utičete na nečije mišljenje. Međutim, taktika na kojoj insistirate ne donosi uvek i pozitivne rezultate. Neko Vas dovodi pred svršeni cin i indirektno odbacuje Vaše ideje. Izbegavajte situacije za koje nemate dovoljno znanja, profesionalne umešnosti ili praktičnog iskustva. Pokušavate da promenite svoju ulogu u ljubavnom odnosu, za sada nemate veliki uticaj na partnerovo mišljenje ili odluke. Suviše je rano da donosite ocenu o ponašanju bliske osobe ili ozbiljan zaključak o stvarima koje nisu po Vašoj volji. Ne dopada Vam se saznanje, da neko drugi bira ili odlučuje u Vaše ime. Smirite svoje uzavrele strasti.

Pixabay

Blizanci

Delujete zadovoljno i dajete svoj maksimum, ali ponekad poslovni događaji iznenada izmiču strogoj kontroli. Pokušavate da uskladite različita interesovanja i da ostavite dobar utisak na svoju okolinu. Očekuje Vas uspeh u poslovima koji se dobro vrednuju i kotiraju među saradnicima. Stoga, udružite svoje interese sa osobom za koju Vas vezuju slične ideje i pozitivno iskustvo. Osećate veliki zanos i potrebu da proverite svoju ljubavnu sreću ili nečiju emotivnu naklonost. U naletu emotivne inspiracije, teško postavljate granicu između svojih slobodnih maštanja i okvira realnosti. Važno je da osećate pozitivan impuls. Na pomolu je i novo poznanstvo koje će Vas zaintrigirati.

Rak

Pokušavate da promenite neka ustaljena pravila koja vladaju na poslovnoj sceni, ali primećujete izvesno negodovanje. Okolina nije zainteresovana da podrži Vaše savremene ideje o poslovanju. Neko od saradnika predstavlja glavnu smetnju, da u potpunosti realizujete svoje poslovno-finansijske namere u različitim pravcima. Ipak, nemojte dozvoliti da to utiče na Vaše rasuđivanje ili na kreativno raspoloženje. Raduju Vas novi događaji koji bitno menjaju Vaš odnos sa voljenom osobom. Dovoljno ste snalažljivi da ostvarite različite emotivne kontakte i iskustva, ali ne volite da se nalazite na meti nečijeg ispitivanja. Važno je da ulepšate svoj odnos sa voljenom osobom u onoj meri koja odgovara zajedničkim afinitetima i potrebama.

Pixabay

Lav

Nalazite se u fazi kreativnog uspona i stalo Vam je da poboljšate svoj poslovni ili društveni status. Osmislite dobar plan i mudro sačekajte na završnu fazu u poslovnim pregovorima. Sve se svodi na precizno planiranje i na efikasnu primenu uspešnih formula. Važno je da imate dobru koncentraciju u poslovnim susretima. Emotivna inspiracija u Vama pobuđuje neobične ideje, zračite pozitivnom energijom i umete da osvojite nečiju pažnju. U kombinaciji izražajne mašte i zavodničkih sposobnosti, delujete veoma privlačno na svoju okolinu. U skladu sa svojim emotivnim statusom ili afinitetima, odaberite i novu ljubavnu romansu.

Devica

Delujete vrlo energično i stalo Vam je da ubrzate poslovni ritam u svom okruženju. Obratite pažnju na nivo prilagođavanja u situacijama koje imaju uticaj na zajedničke interese. Kad god Vam se ukaže dobra poslovna prilika, birate lakše ili jednostavnije rešenje. Ipak, postoje okolnosti koje ne zavise od Vaše volje ili uticaja. Važno je da sačuvate dodatnu meru opreza i diskreciju u ljubavnom životu, ponekad prvi utisak ume lako da zavara. Nema razloga da se lagodno zanosite trenutnom impresijom ili prolaznim raspoloženjem. Stvari izgledaju drugačije kada se posmatraju sa određene emotivne distance. Uskladite svoje želje i mogućnosti u odnosu na partnerovo raspoloženje.

Pixabay

Vaga

Nove događaje treba da procenjujete sa različitih aspekata važnosti, kako biste pravilno sagledali sve mogućnosti ili ograničenja koja vladaju na poslovnoj sceni. Okolina na različite načine komentariše Vaše poslovne ideje, stoga razmislite o nečijoj sugestiji i uticaju. Zajednički dogovor predstavlja pozitivan pomak u rešavanju važnih poslovnih interesa. Nedostaje Vam podsticaj i topla emotivna faza, tako da preuveličavate svoje potrebe i pronalazite različite zamerke. Nema razloga da se ponašate suviše strogo prema voljenoj osobi. Slobodno izrazite svoja potisnuta osećanja ili namere. Učinite neki poseban gest pažnje prema svom partneru i u prilog zajedničkoj sreći.

Škorpion

Delujete aktivno na različitim stranama i umete da prenesete stvaralački impuls ili kreativnu energiju na svoju okolinu. Blic inteligencija ili sposobnost efikasnog prilagođavanja, predstavljaju Vaš glavni adut u poslovnim susretima. Umesto da se nadmudrujete sa neistomišljenicima prilagodite svoj stil izražavanja u odnosu na utvrđena pravila i visoke profesionalne kriterijume. Verujete u svoje zavodničke sposobnosti, ali ne želite da se vezujete za prolazne vrednosti. Potrebno Vam je nečije prisustvo i emotivna naklonost, kao dodatni podsticaj za šire kreativno izražavanje. Imate neobične ideje i stalo Vam je da impresionirate blisku osobu u neobičnom i velikom stilu.

Pixabay

Strelac

Nalazite se u kreativnoj fazi i preokupirani ste različitim informacijama ili poslovnim idejama. Delujete kao osoba, koja nema vremena za neke slučajne susrete ili za događaje koji se ne uklapaju u Vašu sferu interesovanja. Međutim, svojim energičnim ponašanjem kod bliskih saradnika podstičete različite reakcije. U ljubavnom životu imate loš predosećaj, reagujete oprezno u situacijama koje mogu da Vas kompromituju. Stvari koje po Vama izgledaju interesantno ili dopadljivo, ne odgovaraju afinitetima koje ima voljena osoba. Potrebno je da se usaglasite oko zajedničkih tema i da bolje uskladite svoja raznovrsna interesovanja.

Jarac

U skladu sa svojim afinitetima birate posao za koji Vam se čini da ima najviše izgleda za uspeh i širu afirmaciju. Potrebno je da osmislite dobar plan i da preduhitrite određene saradnike. Pravilna informisanost i dobra poslovna organizacija vodi ka uspehu, važno je da efikasno ostvarite svoje ciljeve bez suvišnih rasprava. Preplavljeni ste različitim emocijama, ali pažljivo odmeravate dobru priliku u kojoj možete da izrazite svoje želje ili osećanja u društvu bliske osobe. Ponekad teže kontrolišete svoj zanos ili strasti, ali Vas izraz lica dovoljno govori o onome što mislite i osećate. Ne možete da izmaknete nečijem interesovanju.

Pixabay

Vodolija

U skladu sa svojim perfekcionističkim zahtevima delujete zabrinuto zbog nečijih komentara, ali prvi utisak ume lako da zavara. Potrebno je da se vešto prilagodite na različite uslove poslovanja i da ostanete dosledni u svojim namerama. Nemojte dozvoliti da Vam nedostaju optimizam i jaka volja. U susretu sa saradnicima upotrebite svoje najjače adute. Imate utisak da partner olako prelazi preko nekih važnih događaja. Ponekad različita viđenja stvari ili događaja mogu da uslove ljubavni razlaz, ali i da stvore novu priliku za emotivno zbližavanje. Uz blisku osobu sve može da se ostvari i prevaziđe na dobar način, neka Vas pravilno doziranje mudrosti, emocija i strasti navedu na zajedničko ljubavno rešenje.

Ribe

Umete vrlo promišljeno i selektivno da birate određene situacije u kojima na najbolji način možete da predstavite svoje profesionalne sposobnosti. Nalazite se u fazi kreativnog uspona, tako da često delujete snalažljivo i originalno u odnosu na svoju okolinu. Ipak, povremeno treba da prihvatite kompromisnu varijantu. Vaša želja da dominirate na javnoj sceni ili u odnosu sa bližom okolinom, ima svoje dobre i loše strane. Nema razloga da zaboravite na neka osnovna merila vrednosti ili na redosled stvari koje određuju Vaš intimni život. U odnosu sa voljenom osobom sve postaje skoro “bledunjavo”, ako ne postoji uzajamna iskrenost. Potrebno je da osetite zajednički impuls koji Vas emotivno zbližava i dopunjava na različite načine.

Pročitajte i ovo:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: astrolook.com

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike