Astro sreća: Lav je traži na svakom koraku, Rak je pronalazi u porodici, a Bik u hedonizmu

15.06.2021

11:00 >> 12:23

0

Naša astralna tela igraju izuzetno važnu ulogu u ličnom poimanju sreće

Astro sreća: Lav je traži na svakom koraku, Rak je pronalazi u porodici, a Bik u hedonizmu
Copyright Pixabay

Sreća je relativan pojam čija se percepcija prilično razlikuje od osobe do osobe ili u astološkom smislu, od znaka do znaka.

U svetlu najnovijih istraživanja, naučnici i astrolozi su otkrili da je sreća usko povezana s našim horoskopskim znacima i da naša astralna tela igraju izuzetno važnu ulogu u ličnom poimanju sreće.

Ovan

Ljudi ovog horoskopskog znaka imaju vrlo veseo odnos prema životu. Skloni su zbijanju šale, što znači da je biti u njihovoj blizini uvek zabavno. Obično se prilično lako nose s lošim raspoloženjima, jer im je sreća u životu važna. Dobar posao, porodica puna ljubavi, krov nad glavom i ukusan obrok na stolu, stvari su koje ih ispunjavaju i čine srećnim.

Bik

Da bi bio srećan i zadovoljan, Biku je potreban osećaj sigurnosti u svemu što radi. On je praktičan i realan, čvrsto stoji na zemlji i ne zanosi se nerealnim planovima. Ovaj znak je veliki ljubitelj romantike, hrane i svega lepog. U nekim situacijama mogu biti tvrdoglavi i zbog toga će verovatno pasti u depresiju ukoliko zauzvrat ne dobiju ono što zaslužuju.

Pixabay

Lav

Lav traži sreću na svakom koraku i u svakom trenutku. Koliko god da je teška situacija, osoba rođena u ovom znaku će u njoj tražiti makar gram pozitivnog. Uprkos njihovoj ozloglašenoj reputaciji ovaj vatreni znak ne želi ništa drugo nego da bude srećan. Iako nema čarobni štapić da promeni svet, Lav zna kako da ne pada, što ga i čini najsrećnim znakom Zodijaka.

Strelac

Jedan od najvećih neprijatelja Strelca su nagle promene raspoloženja. Mogu biti savršeno srećni u jednom, a potpuno izbezumljeni u drugom trenutku. Granica između sreće i nesreće za njih je neverovatno tanka. Oni su po prirodi prilično detinjasti i žele da sve bude po njihovom.

Pixabay

Rak

Rakovi se trude da budu optimistični i srećni. Oni to doslovno sebi postavijaju kao cilj i na tome aktivno rade. Osećajni Rakovi ceo život žude za zdravom i srećnom porodicom posebno ako su imali nesrećno detinjstvo. Ushićuje ih pomisao da pored sebe imaju voljenu osobu i decu, za koju će se nesebično žrtvovati.

Pročitajte još:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike