Šta predviđa kineski horoskop za 2022. godinu: Vodeni Tigar donosi dramatične promene

17.08.2021

11:00 >> 10:49

0

Prema lunarnom kalendaru, 2022. godina stiže 1. februara

Šta predviđa kineski horoskop za 2022. godinu: Vodeni Tigar donosi dramatične promene
Copyright Pixabay

Kinezi godine računaju prema lunarnom kalendaru i Novu 2022. godinu, koja će biti u znaku Vodenog Tigra, dočekaćemo 1. februara.

Pročitajte i ovo:

Pod uticajem ovog znaka su oni koji su rođeni 2010, 1998, 1986, 1974, i 1962 godina. Nakon 2022, sledeća godina u ovom znaku biće 2034. godina.

Pixabay

Tigar se smatra za  vrlo agresivnu i nepredvidljivu životinju, ali ublažiće ga element Vode koji donosi nežnost i sklad. To znači da će 2022. godina biti dinamična i aktivna, ali ne previše nestabilna.

Prema godišnjem kineskom horoskopu, očekuje nas period dramatičnih promena. Neki će napraviti radikalne promene u svojoj karijeri, započeće privatni biznis, daće otkaz ili će promeniti zanimanje. Neki će se možda promeniti i mesto boravka.

Pixabay

Svi treba da budu otvorenog uma i spremni da prihvate predloge koji će im otvoriti nove perspektive. Vodeni Tigar će im pomoći u sprovođenju naizgled suludih i neizvodljivih planova. To se naročito odnosi na osobe koje su rođene u ovom znaku i koje će tokom sledeće godine biti veome aktivne.

Pročitajte i ovo:

Vrlo je važno da svi probude svoju unutrašnju snagu, budu hrabri, odgovorni i odlučni. Vodeni element simbolizuje kreativnost što će mnogima doneti nove ideje i rešenja za ostvarivanje snova.

U narednoj godini poboljšaće se i očvrsnuće porodični odnosi, a ovo je sjajna godina za venčanja i proširenje porodice.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike