I to je zapisano u zvezdama: Horoskopski znaci koji vole da imaju znatno mlađe partnere

21.08.2021

11:00 >> 11:13

0

Dva znaka svesno biraju one koji po godinama mogu da im budu deca

I to je zapisano u zvezdama: Horoskopski znaci koji vole da imaju znatno mlađe partnere
Copyright Pixabay

Astrolozi tvrde da nije slučajno što neke osobe biraju mlađe partnere ili partnerke jer je to zapisano u njihovoj natalnoj karti. Naročito se odnosi na dva horoskopska znaka koji biraju partnere koji po godinama mogu da im budu deca.

Pročitajte i ovo:

Pixabay

Blizanci  su veoma detinjasti i stalno im nedostaju uzbuđenja. Oni život shvataju kao veliku avanturu i očekuju iznenađenje iza svakog ćoška. Lako gube pažnju pa im je potreban neko ko će im stalno donositi nešto novo.

Oni razmišljaju kao većina mladih, sa njima se poistovećuju, prate trendove, kako u muzici, tako i u načinu oblačenja. Vazdušna grupa znakova sa sobom nosi mladalačku energiju pa im je potreban neko ko ume da ih razume a to je uglavnom partner koji je znatno mlađi.

Pixabay

Lav voli da bude obasipan pažnjom i želi da bude centar sveta svog partnera. Zato im i prija mlađi partner ili partnerka koji će biti opijen njihovom zrelošću, iskustvom i nezavisnošću.

Pročitajte i ovo:

Oni u svog Lava partnera gledaju kao u Boga, on im je idol jer zna odgovore na sva pitanja, načitan je, snalažljiv i inteligentan. Mlađe osobe kod Lavova vole to što su toliko toga videli u životu i što od njih mogu mnogo toga da nauče.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike