Počinje vladavina Device: Obratite pažnju na ove dane

22.08.2021

17:00 >> 17:44

0

Ulazimo u mirniji period

Počinje vladavina Device: Obratite pažnju na ove dane
Copyright Pixabay

Od sutra, 23. avgusta, počinje vladavine Device, odmah nakog punog Meseca u Vodoliji, što će doneti potpuno drugačiju energiju jer ulazimo u mirniji period gde ćemo biti znatno staloženiji.

Pročitajte i ovo:

Ključni dani tokom vladavine Device

23. august

Trigon Venere i Saturna donosi nežnu energiju koja donosi fine emocije. Venera donosi novac a Saturn stabilnost tako da će finansije biti uspešno realizovane. To je dobar dan za investiranje ili prodaju, kao i za stvaranje povoljne atmosfere sa kolegama ili klijentima na radnom mestu.

29. august

Planete će omogućiti da smireno komuniciramo sa dosta diplomatije. To je onaj dan kada želite da promenite raspored nameštaja u stanu ili bar način oblačenja.

6. septembar

Ovo je dan kada će energije i emocije biti pomešane. Možda ćete osetiti nalet energije i dobiti želju da probate nešto što ste oduvek želeli. Ali vam se može desti i da se povučete u sebe kako biste zacelili stare rane ili traume.

Profimedia

10. septembar

Venera u Škorpionu donosi pojačanu osetljivost i može probuditi energiju koja budi senzualnost i strast.

14. septembar

Mars ulazi u Vagu i to će prilično uticati na narednih mesec dana. Teška energija Marsa može nas učiniti produktivnim, energičnim i neustrašivim. S druge strane, to takođe može izazvati uzavrele emocije. U ovom periodu je najvažnije pronaći ravnotežu.

20. septembar

Pun Mesec u Ribama učiniće da više razmišljamo o nama samima i vlastitom životnom putu. Intuicija će biti pojačana i treba joj verovati.

Pročitajte i ovo:

22./23. septembar

Sunce ulazi u Vagu i sezona Device se završava, a istovremeno događa se i ravnodnevica, dan kada podjednako traju noć i dan. Ovo je trenutak kada priroda pokazuje svoje isceliteljske moći i taj dan izdvojite za prirodu, upijte mirise i zvukove zemlje sa kojima ćete dobiti novu energiju.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike