Ako ne znate kako da obradujete voljenu osobu za Dan zaljubljenih horoskop vam može pomoći

09.02.2023

12:06

0

Autor: 24sedam

Februar je mesec ljubavi, a sa Danom zaljubljenih pred vratima mnogi već počinju da razmišljaju kako da iznenade svog partnera ili partnerku

Ako ne znate kako da obradujete voljenu osobu za Dan zaljubljenih horoskop vam može pomoći
Kako da iznenadite partnera za Dan zaljubljenih - Copyright Profimedia

Ako ne znate šta da učinite da se na Dan zaljubljenih vaš partner oseća voljeno i posebno, možda bi trebalo da saznate šta oni žele na temelju horoskopskih znakova.

Ovan

Strastveni Ovnovi uvek su željni da nauče nešto novo i voljn da učestvuju u nekakvoj avanturi. Iznenađujuće, oni su takođe neizmerno romantični. Savršen Dan zaljubljenih za njih bi bilo ono na kojem će im partner posvetiti svoje vreme i odvesti ih na kuglanje ili na karting. I ne zaboravite na malo romantike.

Bik

Senzualni zemljani znak sklon je finijim stvarima u životu. Vole crno vino, vrhunska jela, nakit, odeću i proizvode za negu. Kako je ovo horoskopski znak koji voli udobnost te se ne snalazi najbolje u promenama, partner bi trebalo da dogovori datum i mesto i unapred ga obavesti o tome.

Profimedia
 

Blizanci

Sa afinitetom prema znanju, ovaj horoskopski znak želi iznenađenja koja proširuju njihove intelektualne granice, a istovremeno im dopuštaju da budu društveni. Vaš partner Blizanac rado će otići na pozorišnu predstavu, u poetu muzeju ili se čak zabaviti na stand up komediji kako bi naučio više o humoru. Od knjiga do društvenih igara, ovi pokloni će im sigurno ulepšati dan.

Rak

Saosećajni Rakovi pre ostaju u svojim ljušturama. Kad su zaljubljeni, žele da se osećaju sigurno i povezano. Masaža je odlična ideja, koja ne samo da će oduševiti ovaj horoskopski znak već će vas i intimno zbližiti. Takođe, oduševilo bi ih da im kupite nešto što su oni sami sebi planirali da kupe.

Freepik
 

Lav

Ljudi rođeni pod ovim vatrenim znakom vole veličanstvene stvari. Isto vredi i za njihova očekivanja na dan ljubavi. Organizujte nešto posebno što ih ističe i stavlja u centar pažnje. Na primer, voleli bi večeru uz sveće u luksuznom restoranu. Markirana košulja ili haljina takođe će ih privući.

Devica

Poznate po svojoj praktičnosti, ideje za poklone za Device uvek su ograničene na kućne predmete koje mogu iskoristiti. Ali čak i ova visoko organizovana bića vole biti mažena. Takođe, zaslužuju cveće, čokolade ili skupe parfeme, bez obzira na pol.

Freepik
 

Vaga

Pod vladavinom Venere, planeta lepote, umetnosti, bogatstva i prosperiteta, Vage imaju visok ukus za estetiku, simetriju i luksuz. Iako cene promišljen poklon, stvari poput skupih sveća, finog nakita, svilenih kravata i markiranih sunčanih naočara takođe će ostaviti traga. Takođe, obratite pažnju na to da su lepo upakovani.

Škorpion

Tajanstveni Škorpioni su strastveni. Osim senzualnosti, njihovi interesi uključuju fitnes, usavršavanje i pobede u životu. Strastveno vođenje ljubavi je neophodno kako bi njihov Dan zaljubljenih bio poseban. Kao poklone, možete im dati neki kurs po njihovom izboru, fitnes gedžete, zlatni nakit ili fine odevne predmete.

Pexels
 

Strelac

Znak Zodijaka najviše sklon avanturama voli da provodi vreme napolju. Savršen spoj za Dan zaljubljenih za njih bi bio negde u prirodi. Vreme provedeno u blizini jezera, planinarenje ili aktivnosti poput bungee jumping-a će ih oduševiti. Tražite nešto jednostavno? Iznenadite ih slikovitim piknikom ili neki neobičnim jelom, Pinkvilla.

Jarac

Dominantna misao ovog radoholičarskog znaka Zodijaka je postići sledeću prekretnicu. Sve se tiču ​​dostignuća i ciljeva. Partner koji razume njihovu strast i iznenadi ih korisnim poklonom, poput zanimljivog kursa ili opreme koja im pomaže da ostvare svoje planove sigurno će im ulepšati dan.

Pexels
 

Vodolija

Pripadnici ovog znaka Zodijaka su kreativni, inovativni i humani. Osim toga, vole promišljene poklone. Na ovaj dan bi voleli da ih odvedete na ples, kurs slikanja, na karaoke veče ili na nešto sasvim neuobičajeno, poput mađioničarske predstave.

Ribe

Saosećajne i duboko emotivne Ribe bezuslovno brinu za svog partnera, pritom zanemarujući njihove zahteve. Kupka, joga, spa i masaža pomoći će im da oslobode zarobljene emocije i dopuste im da dišu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike