Znaci Zodijaka koji su uvek nezadovoljni, da li ste među njima?

29.01.2023

12:04

0

Osećaju frustraciju čak i ako imaju uspešne živote

Znaci Zodijaka koji su uvek nezadovoljni, da li ste među njima?
Znaci Zodijaka koji su uvek nezadovoljni - Copyright Profimedia

Prema astrologiji neki horoskopski znaci su večito nezadovoljstvu, iako za to u životu nemaju nijedan razlog. Iako se penju na društvenoj i poslovnoj lestvici osećaje frustracije koje imaju u sebi često prenose i na ostale članove porodice.

Kod tri znaka Zodijaka posebno je izraženo ovakvo ponašanje.

Lav

Neki ljudi žele sve u životu i misle da će biti super uspešni u svim segmentima životima. Žele sve - uspeh u karijeri, društveni status, ali i vrlo lep privatni život. Ali, niko ne može uvek biti uspešan u svim sferama života, a pripadnici ovog znaka biće vrlo razočarani ako im ne ide sve po planu. Zbog nakupljenih frustracija biće neprijatni prema voljenim osobama što će im samo stvoriti nove probleme.

Profimedia
 

Bik

Bikovi će pokazati puno razumevanja i topline za partnera i porodicu, ali kada se radi o njihovim ličnim dostignućima biće vrlo strogi. Od sebe očekuju puno i mogu se opteretiti nepotrebnim zadacima i odgovornostima. Bez obzira koliko su uspešni u svom poslu, nikada nisu sasvim zadovoljni i očekivaće više od sebe. Ako shvate da ne mogu da ostvare svoje ciljeve u nekom okruženju i području, odlučiće se za potpuni preokret čak i ako su na putu uspeha.

Pixabay
 

Strelac

Strelčevi imaju drugačiji problem od gore navedenih horoskopskih znakova. Zavidni su i skloni poređenju svog profesionalnog uspeha sa tuđim, posebno sa kolegama. Uvek misle da njihov uspeh nije dovoljan i da im nešto nedostaje pa se mogu stvarati frustracije i onda su često mrzovoljni. Ali, onda će sve negativne emocije uputiti prema partneru ili drugim članovima porodice, čak ih možda kriviti da su im uništili karijeru.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike