Prema astrolozima ovi horoskopski znaci će pre svih zaplakati u javnosti

24.01.2023

12:06

0

Čak i najtvrđi među nama ne mogu a da ne puste suzu u određenim prilikama

Prema astrolozima ovi horoskopski znaci će pre svih zaplakati u javnosti
Plakanje - Copyright Profimedia

Neki horoskopski znaci plaču uvek kada im se plače, gde god to bilo. Jedni će roniti suze, jecati i stvarati scene, dok će se drugima oči diskretno napuniti suzama pa će ih diskretno pokupiti prstima i u trenu se dovesti se u red.

Jarac

Racionalni, hladni, pribrani - tako ih doživljavamo, a i oni vole tako da se predstavljaju. Ali, ni Jarčevi nisu od kamena, itekako imaju emocije, samo su skloni da ih potiskuju. Kada pritisak tih prigušenih osećanja postane preveliki, Jarac će pući, šokirajući sve oko sebe iznenadnim "napadom" plača. Nakon toga obrisaće suze, umiti se hladnom vodom i nastaviti dalje kao da ništa nije bilo.

Profimedia
 

Vaga

Ovo je zanimljiv znak kada su suze u pitanju, jer Vage ne plaču isključivo kada su tužne. Kao znak opsednut ravnotežom i naglašenom potrebom da zadovolji one oko sebe, Vage mogu prilagoditi svoje emocionalne reakcije očekivanjima drugih. Vage su svojevrsni glumci koji mogu intuitivno osetiti situaciju u kojoj se nalaze. Ako neko ispriča emotivnu priču, a Vaga oseti da su svi spremni da zaplaču, zapitaće se: "Zašto ne bih prva pustila suzu"?

Profimedia
 

Ovan

Ovan je najhrabriji među horoskopskim znakovima. Neverovatno strastven, nezavisan i samouveren. Ali, zbog te jake energije koju nose u sebi, Ovnovi ne vole da prihvataju tuđu pomoć pa ni savet. Ovan je tvrdoglavo dete koje neće odustati dok ne postigne svoje. Kao rezultat toga, kada stvari ne idu kako je planirao, Ovan se raspadne zbog čega je spreman i da zaplače čak i u javnosti. Ovan se takođe smatra znakom s najtežom naravi. Ponekad će svoj bes ili frustraciju ispoljiti kroz plakanje.

Profimedia
 

Škorpion

Škorpioni nemaju problema sa pokazivanjem svojih emocija i davanjem do znanja da ih je neko povredio. Oni su poznati po strastvenosti pa žude za dubokim i intenzivnim osećajima i emocijama. Kada ne živite u skladu sa njihovim standardima, nije neuobičajeno da se naljute, čak i zaplaču.

Ribe

Ribe su možda najintuitivniji od svih znakova, što je rezultat njihove prirodne sklonosti da osećaju sve oko sebe. Ipak, zbog toga je tu i puno emocija koje treba preuzeti, što može postati previše za osetljive Ribe, koje zaista ćute da nose težinu sveta na svojim ramenima. Riba će početi da plače ako neko plače pred njom. Zaplakaće i ako vidi životinju da pati. Ako tražite u njima rame za plakanje, pripremite se da će, na kraju, ona plakati na vaše ramenu.

Profimedia
 

Rak

Prvo mesto pripada Raku i tu nema iznenađenja. Rak je najemotivniji horoskopski znak pa time ujedno i onaj koji najčešće plače u javnosti. Njihova osećanja su toliko duboka da ni sami ne razumeju uvek šta se sa njima dešava. Rakovi često ne uspevaju da se nose sa intenzitetom svojih emocija. Njihovo dobro srce i saosećajna priroda često ih dovede do suza. Ako nekoga povrede plakaće, ako neko drugi nekoga povredi - Rak će ponovo plakati.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike