Stiže nam prvi pun mesec u ovoj godini: Ova 4 znaka Zodijaka neće znati gde udaraju

05.01.2023

18:20

1

Autor: 24sedam

S obzirom na to da je u Raku, bilo bi dobro da se uskladite sa svojom intuicijom i fokusirate se na svoje emotivne potrebe, ali i na odnose sa voljenima

Stiže nam prvi pun mesec u ovoj godini: Ova 4 znaka Zodijaka neće znati gde udaraju
Rituali punog meseca - Copyright Pixabay

Pun mesec će se desiti u noći između 6. i 7. januara, što može ponuditi dragocene uvide u vaš unutrašnji život i porodične odnose

Pixabay
 

Ovan

Razmislite kako porodična dinamika oblikuje vaše trenutne ciljeve. Posvetite se rešavanju konflikata i nedoumica vezanih za dom i porodicu. Iako će vam izgledati teško, nemojte odustati. Problemi u vašim intimnim odnosima nisu nepremostivi i možete ih prevazići, nakon čega ćete doživeti emocionalno ispunjenje.

Pixabay
 

Rak

Pošto će pun Mesec biti u vašem znaku, vaše emocije će biti intenzivnije nego inače, a vaša početna reakcija može biti da se sakrijete u svoju ljusku. Kada budete spremni, otvorite se svojoj voljenoj osobi. Imaćete koristi od njene podrške i razumevanja. Januar bi mogao biti važan za vas jer ćete konačno shvatiti kako se uklapate u ovaj svet.

Pixabay
 

Vaga

Pošto ovaj Mesec pada u vašu kuću karijere, balansiranje posla i privatnog života će doći do izražaja. Razmislite šta treba da uradite kako biste osigurali da nijedan aspekt vašeg života ne pati. Ako u tome uspete, to će vam podići samopouzdanje i vratiti optimizam.

Pixabay
 

Jarac

Početak godine je pravo vreme za odricanje od loših navika i rad na poboljšanju intimnih odnosa. Sa punim mesecom u vašoj kući partnerstva, moraćete da se nosite sa problemima koji vas drže podalje od partnera, porodice i prijatelja. Preuzmite svoj deo odgovornosti za situaciju i započnite proces lečenja.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike