Kako znaci Zodijaka zavode i kako vode ljubav

26.11.2022

15:44

0

Autor: 24sedam

Zvezde utiču na mnoge aspekte našeg života, pa tako i na ljubav

Kako znaci Zodijaka zavode i kako vode ljubav
ljubav - Copyright Unsplash

Na ponašanje tokom zavođenja i samog ljubavnog čina utiče i podznak i drugi aspekti. Ali ako ste se pitali koji vam horoskopski znak odgovara ili kako bi bilo zabavljati se sa određenom osobom, saznajte šta je u horoskopu i pročitajte šta kažu zvezde.

Pixabay
 

Ovan

Planeta koja vlada Ovnovima je Mars. U mitologiji se ova planeta smatrala veoma moćnom i ljudima rođenim u znaku Ovna je davala veliku ličnu snagu. Takođe su ljude rođene u znaku Ovna smatrali veoma strastvenim osobama koje se lako zaljubljuju. Ovnovi ne ispoljavaju lako emocije, nestrpljivi su i imaju poteškoća da traju u dvoje. Puni su energije i objekat pažnje ispune optimizmom.

U početku veze su puni entuzijazma, da bi taj žar kako odmiče vreme sve više bledeo. Osobe rođene u znaku Ovna će vas opčiniti svojim  čarima u spavaćoj sobi i na taj način će pokušati da vas kontrolišu. Kada je vođenje ljubavi u pitanju veoma su strastveni i vole da rizikuju. Neretko se može desiti da ćete ih zateći u strastvenom zanosu u liftu ili na žurci na kuhinjskom elementu.

Pixabay
 

Bik

Osobe rođene u znaku Bika su jedne od najsenzualnijih, ali takođe vole i užitke u krevetu. Možda će vam delovati da se kod njih sve sporo odvija, ali su pravi majstori kada je umetnost zavođenja u pitanju. Kada upoznate osobu rođenu u znaku Bika imaćete kompletan ugođaj pošto će primeniti sve tehnike zavođenja. Uživaju u iću i piću i i večeraćete zajedno pod zvezdama, ali samo onim najboljim zvezdama.

Takođe vole da hranu uvedu i u sam čin vođenja ljubavi, tako da se ne iznenadite ako nađete čokoladice posute po krevetu ili jagode kraj uzglavlja. Ako set osoba koja traži kod partnera stabilnost i sigurnost, razmotrite osobu rođenu u znaku Bika jer su veoma posvećeni, i ako zatražite da pomere planinu za vas, to će i uraditi. Uživaju u suptilnim fizičkim izlivima emocija, kao što su držanje za ruke.

Pixabay
 

Blizanci

Blizanci vole da se povežu sa nekim na intelektualnom nivou, i u stanju su da satima razgovaraju sa nekim o svemu i svačemu. Veoma drže do svog mišljenja i ne vole da ih neko požuruje kada su veze u pitanju. Pripadnika ovog znaka možete uloviti ako ste stalno u toku sa aktuelnim dešavanjima i otvoreni za nove ideje.

Kada je vođenje ljubavi u pitanju veoma su fokusirani na senzualne fantazije. Vole da analiziraju vođenje ljubavi tako da će vrlo lako istražiti šta vam se sviđa. Za njih je raznovrsnost pravi začin i vole da istražuju u spavaćoj sobi.

Pixabay
 

Rak

Kod Rakova je veoma razvijeno čulo dodira, tako da će vas Rakovi sigurno razmaziti. Kada donesu odluku nema te sile koja će je promeniti, tako da ako se odluče za vas, pratiće vas do kraja sveta. Istraživanje sveta sa partnerom je za njih pravo zadovoljstvo. Ljubavni čin je za njih emocionalno obavezivanje, čak i pre nego što dođe do njega.

U stanju su da razviju neraskidivu vezu sa partnerom i sve će uraditi da ga zadovolje. Ukoliko vam se desi „izlet“ dok ste u vezi sa osobom u znaku Raka ne očekujte da će vam oprostiti. Slomili ste mu i srce i prekinuli sponu koja vas je vezivala.

Pixabay
 

Lav

Lavovi sijaju kao sunce i osvetljavaju partnera. Možete biti sa svojim Lavom na pretrpanom mestu ali vaš Lav će gledati samo vas. Oni jednostavno zrače ljubavlju. Uživaju u vođenju ljubavi, ali vole i mnoge luksuzne stvari, kao što su ekstravagantni hoteli, skupe destinacije…sa svojim Lavom ćete se često naći u hotelu sa pet zvezdica, na najudobnijem jastuku koji ste probali, kako pijete najskuplji šampanjac.

Ne mogu da zamislim nijedan horoskopski znak koji je tako teatralan kada je vođenje ljubavi u pitanju. Nemojte se iznenaditi ako vam predlože da vodite ljubav u kadi, to prosto obožavaju.

Pixabay
 

Devica

Iako su spolja hladni i smireni, ustvari su jako strastveni. Iako vam se može učiniti da vas odmeraju, oni u stvari razmišljaju kako da se brinu o vama. Mnogi od nas vole da se neko brine o nama, ali Device to rade ekstremno. Osobe rođene u znaku Device su perfekcionisti i očekuju i žele nabolje od svih, pa tako i kada su veze u pitanju.

Kada je vođenje ljubavi u pitanju, više to tehnički rade, tako da ćete morati da se potrudite da razbuktate strasti kod Device. I vođenju ljubavi pristupaju sa velikom ozbiljnošću i sa planiranjem, a nije im strano ni uvođenje pomagala u sam čin.

Pixabay
 

Vaga

Vage vole da flertuju. Vole da udovolje ljudima i da se drugi osete željeno. Oni vole da vode ljubav, dakle ne upražnjavaju seks, kod njih je sve vođenje ljubavi. Toliko su romantični da ćete pomisliti da je to previše i da nikada nećete stići do spavaće sobe. Morate im naglasiti da niste samo zaljubljeni u njih, već i da žudite za njima.

Vole predigru i ništa ih ne pokreće kao privlačno donje rublje. Imaju dosta visoke kriterijume kada su raskidi u pitanju, zato dobro razmislite pre nego se upustite u vezu sa osobom rođenom u znaku Vage. Uživaju u flertovanju, ne misle ništa loše, ali je za njih to jednostavno igra.

Pixabay
 

Škorpija

Vođenje ljubavi  je od izuzetnog značaja za Škorpije. Oni su daleko iznad strasti, to su erupcije, eksplozije strasti. One stvarno imaju otrov u repu i najmanja sitnica ga mođe aktivirati. Kada odaberu partnera veoma su lojalne i uvek u pripravnosti kada je partner u pitanju.

Obično imaju vrlo malo prijatelja kada su  u vezi. Imaju moćan pogled, tako da nemojte previše dugo da ih gledate u oči, osim ako niste 100% sigurne da želite da budete sa njima. Uglavnom imaju neke fetiše i vole da ih uključe kada su istraživanja fantazija u pitanju.

Pixabay
 

Strelac

Kada ste sa osobom u znaku Strelca to je igranje sa vatrom, u pravom smislu reči. Strastveni su i nemojte se iznenaditi ako nisu posvećeni samo vama. Veoma su zabavne i tople osobe.

Ne vole kada im se ugrožava životni prostor i zato može da protekne dosta vremena  dok ne vidite njihov dom. Jedna od njihovih mana je što im brzo dosadi sve, i njihova mala crna knjiga je uglavnom popunjena sa brojevima bivših.

Pixabay
 

Jarac

Jarčevima se možete stvarno jako sviđati, ali neće to pokazati dok ne primete varnice sa vaše strane. Veoma ozbiljno pristupaju vođenju ljubavi i tu nema mesta igri i zabavi.

Ukoliko želite ozbiljnu vezu na duge staze, Jarčevi su pravi izbor za vas. Sa obe noge stoje čvrsto na zemlji, i biće tu za vas i u dobru i u zlu. Jedino ne očekujte romantiku od njih.

Pixabay
 

Vodolija

Kada je ljubav u pitanju, potpuno su nepredvidivi. Oni ne žude samo za vašim telom, već i za umom i to će vam dati do znanja. Uhvatićete ih nekada zamišljene kako planiraju vašu vezu, godinama unapred.

Imaju bujnu maštu i veoma su vešti kada je vođenje ljubavi u pitanju. Očekujte pamučnu, belu posteljinu prekrivenu ružinim laticama.

Pixabay
 

Ribe

Ribe su najerotičniji horoskopski znakovi i za njih je vođenje ljubavi pravi umetnički čin. Kao da su u stanju da čitaju misli partnera i da stvore spiritualnu vezu sa njim. Možete uhvatiti sebe da ispunjavate partnerove fantazije a kada ste to shvatili kasno je, već ste vezani satenskim pink lisicama.

Zaljubili ste se u najsenzualniji horoskopski znak i vaše potrebe su sada postale njihove. Vole da se brinu o drugima i ako se smirite sa osobom u znaku Ribe imaćete savršen dom kojem ćete se rado vraćati posle napornog dana.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike